Δημοσκόπηση Prorata: Πού διαμορφώνεται η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προηγείται με ποσοστό 33% έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ

Μείωση διαφοράς ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Prorata η οποία δημοσιεύθηκε το Σάββατο (27/2), για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προηγείται με ποσοστό 33% έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, με την διαφορά να διαμορφώνεται στις 9 μονάδες.

Ακολούθως στην τρίτη θέση, ελαφρώς ενισχυμένο, εμφανίζεται το Κίνημα Αλλαγής με 5,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,5%, το ΜέΡΑ25 με 3,5% και τελευταία η Ελληνική Λύση με 2,5%.

Σημειώνεται ότι οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι, οι οποίοι, μαζί με όσους απάντησαν ότι θα ρίξουν λευκό, άκυρο ή δεν θα ψηφίσουν, δημιουργούν άθροισμα της τάξης του 21%.

Ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί το προβάδισμα με 41% έναντι 27% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ κανέναν από τους δύο δεν θεωρεί κατάλληλο το 31% των ερωτηθέντων.

Στο ερώτημα «πώς αξιολογείτε τη μέχρι στιγμής διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση;» το 55% των πολιτών απαντά αρνητικά (σίγουρα αρνητικά το 35% και μάλλον αρνητικά το 20%), ενώ μόνο το 44% έχει διαμορφώσει θετική άποψη για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Eιδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here