Αναρρώνει ο θρύλος του γκολφ Tiger Woods μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα

Μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες, ανέφερε ένα tweet που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στο λογαριασμό του Woods στο Twitter. “Οι διαδικασίες ανάρρωσης ήταν επιτυχείς και τώρα αναρρώνει και έχει καλή διάθεση.”

“Ο Tiger και η οικογένειά του θέλουν να σας ευχαριστήσουν για την υπέροχη υποστήριξη και τα μηνύματα που έχουν λάβει τις τελευταίες ημέρες. Δεν έχουμε περαιτέρω ενημερώσεις αυτή τη στιγμή”, ανέφερε το tweet. “Σας ευχαριστώ για τη συνεχιζόμενη προστασία της ιδιωτικής ζωής μου. – TGR”, υπογράμμισε το tweet.

Οι τραυματισμοί του Woods περιλαμβάνουν «ανοιχτά κατάγματα που επηρεάζουν τόσο το άνω όσο και το κάτω μέρος των οστών της κνήμης και της ινώδους», δήλωσε ο Δρ Anish Mahajan, επικεφαλής ιατρικός διευθυντής και προσωρινός διευθύνων σύμβουλος του Ιατρικού Κέντρου Harbour UCLA, που σημαίνει ότι τα οστά έσπασαν σε περισσότερα από δύο κομμάτια και τρύπησαν το δέρμα. Μια ράβδος εισήχθη στην κνήμη για να σταθεροποιήσει το πόδι. Πρόσθετοι τραυματισμοί στα οστά του ποδιού και του αστραγάλου σταθεροποιήθηκαν με συνδυασμό βιδών και ακίδων.

Ο Γουντς είπε στους ερευνητές στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα ότι “δεν είχε καμία ανάμνηση για το ατύχημα” που τον άφησε σοβαρά τραυματισμένο, δήλωσε ο Σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Alex Villanueva, την Τετάρτη στον Ερν Μπέρνετ του CNN. Το Τμήμα του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες απέρριψε τα αιτήματα του CNN για έγγραφα και πλάνα που σχετίζονται με το περιστατικό, όπως πλάνα κάμερας και άλλες αναφορές.

Ο Webb Simpson, ο οποίος είναι καρφωμένος στην πρώτη βαθμολογία της Πέμπτης στο Πρωτάθλημα PGA WGC-Workday στη Φλόριντα, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Woods, λέγοντας ότι επικεντρώθηκε στην ευημερία του παίκτη του γκολφ. “Φυσικά σκέφτομαι για την καριέρα του γκολφ, τι κατάφερε για το παιχνίδι, αλλά αυτό που συνέχισα να σκέφτομαι ήταν τα παιδιά του, και πόσο ευγνώμων είμαι που το κατάφερε”, είπε ο Simpson.

Ο Phil Mickelson εξέφρασε παρόμοια συναισθήματα την Πέμπτη μετά τον γύρο του σε εκδήλωση PGA Tour Champions στην Αριζόνα. “Όλα τα παιδιά εδώ καταλαβαίνουν και εκτιμούν τι σημαίνει στο παιχνίδι του γκολφ, και για εμάς και το PGA Tour. Όλοι είμαστε πολύ ευγνώμονες και υποστηρίζουμε αυτό που έχει κάνει για εμάς. Αλλά τώρα, αυτό απέχει πολύ από τα μυαλά μας,” είπε ο Μίκελσον.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here