Αγωνία για τον Στάθη Αγγελόπουλο – Στην Εντατική με κορονοϊό ο τραγουδιστής


Στάθης Αγγελόπουλος: Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιαστεί – Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο λαϊκός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε νοσήσει από Covid-19 πριν μερικές ημέρες, με την κατάστασή του αρχικά να μην εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο, σταδιακά η υγεία τους παρουσίασε επιδείνωση, με την οικογένειά του να τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μπει άμεσα στην Εντατική, μιας και ο τραγουδιστής στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας.

«Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία», σημειώνει η μητέρα του, Άννα Βασιλείου, μιλώντας στο MEGA. Όπως περιγράφει, ο Στάθης Αγγελόπουλος βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα.

Η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων: «Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα».

Η οικογένεια Αγγελόπουλου δηλώνει αντίθετη στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ σύμφωνα με την Άννα Βασιλείου όλοι κατά καιρούς έχουν μολυνθεί από τον ιό κι έχουν νοσήσει με Covid: «Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του Στάθη Αγγελόπουλου βελτιώνεται σταδιακά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες μέρες θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ