Εμβόλιο Κορωνοϊός : Συμβουλές για να πείσετε τους φίλους σας να εμβολιαστούν


Οι εμβολιασμοί έχουν επιταχυνθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού το 68 τοις εκατό του ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί μερικώς. Οι ειδικοί αναζητούν τώρα νέους τρόπους για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Μια νέα έρευνα από το Kaiser Family Foundation (KFF) COVID-19 Vaccine Monitor ενδέχεται να ρίξει φως στο τι θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι 21 τοις εκατό των ενηλίκων που δήλωσαν τον Ιανουάριο ότι σχεδίαζαν να εμβολιαστούν έχουν πλέον επιτύχει τον στόχο τους. Αυτοί οι άνθρωποι είπαν ότι οι συνομιλίες με τους φίλους τους, τα μέλη της οικογένειάς τους και τους γιατρούς τους, καθώς και να βλέπουν τους πλησίον τους να εμβολιάζονται χωρίς να έχουν σοβαρές παρενέργειες ήταν οι λόγοι που άλλαξαν γνώμη.

Η διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια εξαπλώνεται

  • Η διστακτικότητα των εμβολίων μπορεί  να εξαπλωθεί τόσο γρήγορα όσο το COVID-19», δήλωσε ο  , ιατρός οικογενειακής ιατρικής στο Νοσοκομείο Lenox Hill της Νέας Υόρκης. «Μια ιστορία με παραπληροφόρηση μπορεί να κυκλοφορήσει πολύ γρήγορα στα μέσα ενημέρωσης και το έχουμε δει. Αυτό που γνωρίζουμε είναι οι πληροφορίες των αιώνων σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των εμβολίων και το προφίλ ασφαλείας τους.

Τρόπος αντιμετώπισης διστακτικότητας εμβολίων

  • Ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της διστακτικότητας είναι η κοινή χρήση των πληροφοριών που συγκέντρωσαν επιστήμονες και γιατροί σχετικά με τα εμβόλια.

Συμβουλές για να πείσετε κάποιον να εμβολιασθεί

  • Δεν πρέπει ποτέ να τους υποτιμάς .
  • Πρέπει πάντα να σέβεστε την ανησυχία τους και να καταλαβαίνετε ότι η διστακτικότητα τους είναι έγκυρη και, στη συνέχεια, να προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν αυτήν την διστακτικότητα κάνοντάς τους αρκετά άνετους για να αποφασίσουν να κάνουν το εμβόλιο.
  • Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι εξακολουθούν να διστάζουν να εμβολιαστούν.
  • Η κατανόηση των κοινών φόβων και η αναγνώριση της ατομικής συλλογιστικής του κάθε ατόμου, είναι ο πρώτος τρόπος για να εξετάσουμε το θέμα.

Ακολουθεί βίντεο για τα εμβόλια

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ