Κατερίνα Μουτσάτσου : Βάφτισε τον γιό της στην πανέμορφη Αίγινα


Η πολύ γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και δραστηριοποιείτε στο εξωτερικό, ήρθε για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα. Έτσι βρέθηκε στο πανέμορφο και γραφικό νησί της Κέρκυρας όπου εκτός από ξέγνοιαστες στιγμές αποφάσισε να βαφτίσει και τον γιό της.

Η Αίγινα είναι η πατρίδα της Κατερίνας και γι αυτό επέλεξε με τον σύζυγο της και διάσημο παραγωγό Τσάρλς Κόμο, να περάσουν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και να βαφτίσουν τον δεύτερο γιό τους. Το παρών στην βάφτιση του μωρού έδωσαν πολλά και αγαπημένα πρ’οσωπα της Κατερίνας και του άνδρα της. Επίσης είχαν και αρκετούς συγγενείς μαζί τους σε αυτή την σημαντική στιγμή.

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Όπως, σας αναφέραμε και παραπάνω, η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός, ήταν που γνωστοποίησε ότι η βάφτιση του δεύτερου γιού της, έγινε στην Αίγινα, αφού ανέβασε δύο φωτογραφίες από το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία

  • «Σήμερα γιορτάζουμε – και ζούμε. Αύριο ποιος ξέρει. (Οι ετικέτες είναι μερικοί από τους ανθρώπους των οποίων η παρουσία κατέστησε δυνατή αυτή τη στιγμή)».

Το φόρεμα της Κατερίνας

  • Η πολύ αγαπημένη ηθοποιός, φόρεσε ένα καταπληκτικό φόρεμα ανάλογο της περίστασης με αποτέλεσμα να αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια. Πιο συγκεκριμένα για την περίσταση επέλεξε ένα απλό και σικ καρό φόρεμα που γίνεται χιαστί στην πλάτη.  Τα χρώματα του κυμαίνονταν στο μπλέ και το άσπρο ,ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν περίτεχνο κότσο. Το χιαστί στην πλάτη δείχνει τις τέλειες αναλογίες σώματος που διαθέτει ακόμα και μετά από τις δύο γέννες.

Ακολουθεί βίντεο με την Κατερίνα Μουτσάτσου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ