Pokemon: Στα σκαριά νέα live action σειρά από τον δημιουργό του «Lucifer»


H νέα σειρά Pokemon βρίσκεται σε αρχικό στάδιο παραγωγής από το Netflix.

Μια νέα live action σειρά με τα πασίγνωστα Pokemon, βρίσκεται στα σκαριά από το Netflix, όπως αναφέρει το Variety.

To πρότζεκτ βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο παραγωγής και για το λόγο αυτό, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη σειρά.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός πρόκειται να είναι ο Τζόι Χέντερσον του Lucifer.

Ακόμα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το πρότζεκτ θα έχει την ίδια μορφή με την ταινία Detective Pikachu που κυκλοφόρησε το 2019 με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρέινολντς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix τα τελευταία χρόνια δείχνει να επενδύει σημαντικά στις παραγωγές κινουμένων σχεδίων, ενώ η πλατφόρμα έχει γίνει το νέο «σπίτι» για τα αγαπημένα μας Pokemon. Δεν πρέπει να ξεχνάμε παραγωγές όπως τα Pokemon: Indigo League και Pokemon Journeys.

Παράλληλα η συνδρομητική υπηρεσία δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση και στις live action μεταφορές πασίγνωστων κινουμένων σχεδίων. Ήδη αναμένουμε τα Cowoboy Bebop και One Piece.

Από το λανσάρισμά τους το 1995, τα Pokemon έχουν γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Το franchise περιλαμβάνει μια πληθώρα τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, video games, παιχνίδια, ρούχα, βιβλία, περιοδικά, κόμικ και πολλά άλλα.

Για την ιστορία, η ταινία Detective Pikachu σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο box office σημειώνοντας έσοδα της τάξης των 430 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ