Κεφαλονιά: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κοπέλας του 23χρονου φαντάρου που αυτοκτόνησε


Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κοπέλας του 23χρόνου φαντάρου Κυριάκου Ευαγγελάτου που οδηγήθηκε στην αυτοχειρία.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ραγίζει καρδίες, αποχαιρετά η κοπέλα του Εβελίνα, τον 23χρονο Κεφαλονίτη φαντάρο Κυριάκο Ευαγγελάτο ο οποίος οδηγήθηκε στην αυτοχειρία μετά από την ψυχολογική βία και τα καψόνια που βίωνε στο στρατό.

«Θεέ μου, πόσο μου λείπεις. Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσαμε να γελάσουμε ξανά μέχρι να πονέσει η κοιλιά μας. Θεέ μου, πόσο πολύ προσεύχομαι για να ονειρευτώ ξανά τις αναμνήσεις μας. Θεέ μου πόσο θέλω να ξαναζήσω κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί. Θεέ μου πόσο παλεύω να παραμείνω δυνατή με τo βάρος στην καρδιά που κουβαλάω. Θεέ μου, συνειδητοποίησα μετά από όλους αυτούς τους μήνες, ότι δεν θα αγαπήσω ποτέ κάποιον, όπως σε αγαπούσα. Ο Θεός γνωρίζει ότι είσαι ένας άγγελος».

Ο 23χρονος ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος έπεσε στη θάλασσα, από ένα σημείο μάλιστα, όπου σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν πέσει αρκετά.

Το όχημα βυθίστηκε στο νερό με τον νεαρό να μην το εγκαταλείπει. Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως στήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού για την διάσωση του οδηγού και την ανέλκυση του οχήματος. Δύτης που έπεσε στο νερό εντόπισε τον 23χρονο. Στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε η σορός του, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ