Ηράκλειο: H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό


Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε ένας 25χρονος που είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές

Ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να απολογηθεί, ένας 25χρονος Ελληνογερμανός, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό υπό την έννοια – σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα – ότι επιχείρησε γενετήσια πράξη χωρίς την συναίνεση της παθούσας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου για διακοπές, και στην διάρκεια νυχτερινής εξόδου, γνώρισε σε μπαρ της περιοχής δύο ανήλικες κοπέλες από την Γερμανία. Η διασκέδαση με τα κορίτσια εξελίχθηκε, όπως αναφέρεται σε φλερτ με ένα από αυτά, με το οποίο και κατέληξαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η κοπέλα όμως προχώρησε σε καταγγελία και ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 25χρονου, ο νεαρός, μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ. Ισχυρίζεται δε ότι ουδέποτε άσκησε κάποια μορφή βίας στην κοπέλα και ότι ήταν συναινετική η συνεύρεση.

Να σημειωθεί ότι με την προσέλευση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών στις τουριστικές περιοχές της Κρήτης, κυρίως στα βόρεια παράλια, καταγράφεται και αύξηση καταγγελιών για βιασμούς και απόπειρες βιασμών.

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ