Σεξ και χορτοφαγία: Ντοκιμαντέρ δείχνει ότι οι χορτοφάγοι πιθανά είναι καλύτεροι εραστές

Μεγαλύτερο πάθος και καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις φαίνεται ότι έχουν οι άνδρες που αποφεύγουν το κρέας, σύμφωνα με πείραμα από ντοκιμαντέρ του Netflix.

Το πείραμα διεξήγαγε ο Αμερικανός ουρολόγος, Άαρον Σπιτς, ο οποίος παρακολούθησε πως επηρεάζει κάθε γεύμα την ερωτική διάθεση τριών ανδρών αθλητών. Την πρώτη ημέρα δόθηκε στους αθλητές οργανικό κοτόπουλο και χοιρινό και τη δεύτερη μπουρίτο με σόγια και μπιζέλια.

Η ερωτική διάθεση των ανδρών στη διάρκεια της νύχτας ήταν τρεις με τέσσερις φορές πιο μεγάλη σε διάρκεια την ημέρα που είχαν φάει σόγια και μπιζέλια. Μάλιστα οι τρεις αθλητές φορούσαν στον ύπνο τους μία συσκευή που μετρούσε την στύση αλλά και τη διάρκεια τους.

«Δεν πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά. Νομίζω ότι αυτό θα ξυπνήσει πολλούς ανθρώπους», είπε ο ουρολόγος, Άαρον Σπιτς.

«Δυστυχώς, δεν μπορούμε πραγματικά να βγάλουμε κλινικά συμπεράσματα από αυτό. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συμβουλεύσουμε τους άνδρες να σταματήσουν να τρώνε κρέας με αυτήν τη βάση. Φυσικά οι άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία θα πρέπει να κοιτάξουν τον τρόπο ζωής τους. Το βάρος, το τσιγάρο, η γυμναστική, οι ασθένειες και το άγχος είναι όλα σημαντικά», είπε o γυναικολόγος του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, Ρατζ Μαθούρ.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here