Απολέπιση: Πώς να αποκτήσετε βελούδινο πρόσωπο

Για να αποκτήσετε δέρμα προσώπου μαλακό σαν βελούδο, χωρίς σημάδια και ατέλειες, τότε η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας δεν πρέπει να στερείται τα βασικά, που δεν είναι άλλα από τον καθαρισμό, την απολέπιση, την ενυδάτωση, και την κρέμα ματιών και νύχτας. Κάνοντας απολέπιση μία φορά την εβδομάδα, θα δείτε διαφορά στο πρόσωπό σας και θα απολαύσετε το λαμπερό, σφριγηλό δέρμα σας.

  1. Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Έτσι, τα συστατικά του προϊόντος εισχωρούν καλύτερα στην επιδερμίδα και έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα.
  2. Απλώστε ένα προϊόν scrub από φυσικά συστατικά με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, εκτός από την περιοχή των ματιών, το στόμα και το λαιμό. Δε χρειάζεται να βάζετε δύναμη και να τρίβετε το πρόσωπό σας. Οι κόκκοι που περιέχει το ίδιο είναι αρκετοί για να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα με απαλό μασάζ.
  3. Αφού ξεπλύνετε καλά το πρόσωπο με άφθονο νερό και σκουπίσετε με πετσέτα, απλώστε ενυδατική κρέμα σε όλη την επιφάνειά του. Εάν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, προτιμήστε ένα ελαφρύ ενυδατικό γαλάκτωμα.
  4. Μην κοιμηθείτε αμέσως αφού έχετε κάνει απολέπιση, αλλά περιμένετε τουλάχιστον 30′. Εάν ξαπλώσετε πριν ηρεμήσει εντελώς η επιδερμίδα σας, μπορεί να παρατηρήσετε ερεθισμούς.
  5. Ετοιμάστε μόνες σας στο σπίτι την πιο απλή κρέμα απολέπισης και ξεκινήστε τη ρουτίνα σας!

Σπιτικό scrub προσώπου με ελαιόλαδο και ζάχαρη:

Βιολογικό ελαιόλαδο

Βιολογική ζάχαρη

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Ανακατέψτε λίγο βιολογικό ελαιόλαδο με βιολογική ζάχαρη. Προσθέστε τη ζάχαρη έως ότου το μείγμα ελαιόλαδου – ζάχαρης γίνει μια παχιά πάστα. Απλώστε στο πρόσωπό σας και τρίψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις. Περιμένετε περίπου 5 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here