Αριστοτελία Πελώνη για σκληρότερο lockdown: Δεν υπάρχουν λόγοι καθυστέρησης

Στην άμεση εφαρμογή του σκληρότερου lockdown στις επιβαρυμένες περιοχές αναφέρθηκε η Αριστοτελία Πελώνη.

«Θα το δούμε και αυτό, δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση της εκτελούσας χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου στον ΣΚΑΙ όταν ρωτήθηκε για το αν τα μέτρα θα εφαρμοστούν από αύριο Πέμπτη.

Η Τσικνοπέμπτη, εξάλλου, προβληματίζει την κυβέρνηση για το ενδεχόμενο αύξησης της κινητικότητας με την κυρία Πελώνη να απευθύνει έκκληση να μην υπάρξουν τραπέζια στα σπίτια αύριο, Πέμπτη.

Η κυρία Πελώνη επιβεβαίωσε και την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για αλλαγές στον κωδικό 6 στο SMS 13033 λέγοντας ότι «είναι μια πρόταση στο τραπέζι το 6 να γίνεται με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο» ενώ ερωτηθείσα για άλλους περιορισμούς στην κινητικότητα απάντησε ότι «αναζητούμε πιο στοχευμένες λύσεις για να είναι πιο αποτελεσματικά».

Η Αριστοτελία Πελώνη ρωτήθηκε και για την άρση των μέτρων και απάντησε ότι «πάμε προς την Καθαρά Δευτέρα, στόχος είναι να επαναλειτουργήσουν οι δραστηριότητες στη συνέχεια».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο lockdown σε όλη την επικράτεια η κυρία Πελώνη σχολίασε ότι «είμαστε σε lockdown δεν μπορεί να παραλύσει ο παραγωγικός ιστός της χώρας, προφανώς υπάρχει ανησυχία για την Αττική και άλλες περιοχές λόγω της επικράτησης των μεταλλάξεων. Υπάρχουν περιοχές για τις οποίες θα πρέπει να αυστηροποιηθούν τα μέτρα» δείχνοντας έτσι την προτίμηση της κυβέρνησης στο να μην υπάρξει ολικό lockdown όπως τον περασμένο Μάρτιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here