Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή


Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, κάτι που φάνηκε και στη ΓΑΔΑ αλλά και στις πρώτες του ώρες στη φυλακή Τριπόλεως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όπως μετέφεραν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του, δεν θέλει να μιλήσει με κάποιον, ενώ, όταν τον ρώτησαν αν είναι καλά, ο κατηγορούμενος ηθοποιός φέρεται να απάντησε: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τις επόμενες 5-7 ημέρες θα μείνει σε καραντίνα σε ειδικό θάλαμο και μετά θα μεταφερθεί κατά πάσα πιθανότητα στον τρίτο θάλαμο των φυλακών, όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο ιερέας που είχε βιάσει μια 12χρονη, ο καθηγητής μουσικής και ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό της προφυλάκισής του

Η μακρά περίοδος δράσης του από το 2008-2014, κατά την οποία φέρεται εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των θυμάτων του, μέτρησαν επιβαρυντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό για την προφυλάκισή του, διατυπώθηκε η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του και να επαναλάβει τα αδικήματα. Επιπλέον, αρνητικά «έγραψε» σε βάρος του και η ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στις καταθέσεις των μαρτύρων που κατέθεσαν για τις δυο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού, καθώς πρόκειται για ανθρώπους που συνάντησαν τις δυο γυναίκες αμέσως μετά τις επιθέσεις που δέχτηκαν από τον ηθοποιό. Μάλιστα, φέρεται να κατέθεσαν και να περιέγραψαν με λεπτομέρειες την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα θύματα μετά την επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και όσα τους εξομολογήθηκαν τότε. Πλέον, ο ηθοποιός, αφήνει πίσω του το θεατρικό σανίδι και βάζει «πλώρη» για τις φυλακές της Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για 4 βιασμούς συνολικά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ