Σεξ Διατροφή: Τροφές για να αυξήσετε την όρεξη για σεξ [vid]


Είναι γνωστό πως οι τροφές που καταναλώνουμε επηρεάζουν την συνολική μας υγεία, συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας μας να κάνουμε σεξ. Εάν ψάχνετε μια φυσική λύση για να ενισχύσετε την ερωτική σας επιθυμία, σκεφτείτε να ξεκινήσετε καταναλώνοντας τα παρακάτω super foods.

  • Στρείδια

Είναι γεμάτα με ψευδάργυρο, ο οποίος βοηθά το σώμα σας να παράγει τεστοστερόνη. Αυτή είναι μια ορμόνη που παίζει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σας και στη σεξουαλική ορμή. Ο ψευδάργυρος μπορεί επίσης να βοηθήσει τους άνδρες να παράγουν περισσότερο σπέρμα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει το σπέρμα να κινηθεί καλύτερα. Δεν είστε οπαδός των οστρακοειδών; Επενδύστε σε άλλα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, όπως βόειο κρέας, χοιρινό, εμπλουτισμένα δημητριακά, σπόρους κολοκύθας, κάσιους και γιαούρτι.

  • Ρόδια

Σε όλη την ιστορία, αυτό το φρούτο ήταν γνωστό ως σύμβολο της γονιμότητας. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές τις αφηγήσεις. Οι ειδικοί λένε ότι η κατανάλωση χυμού ροδιού μπορεί να αυξήσει τη διάθεσή σας, να βελτιώσει τη ροή του αίματός σας και να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας.

  • Σοκολάτα 
Αυτή η γλυκιά απόλαυση συνδέεται με την απελευθέρωση σεροτονίνης, μιας ορμόνης που ενθαρρύνει τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας. Η αύξηση της διάθεσης που μπορεί να φέρει η σοκολάτα μπορεί επίσης να αυξήσει τη σεξουαλική σας επιθυμία. 
  • Σπανάκι

Αυτό συνήθως δεν θεωρείται σέξι λαχανικό. Αλλά μπορεί να αναζωογονήσει τη σεξουαλική σας ορμή με περισσότερους τρόπους από έναν. Αυτό το φυλλώδες πράσινο λαχανικό είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, ένα ορυκτό που μπορεί να αυξήσει την τεστοστερόνη σας. Έχει επίσης σίδηρο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην επιθυμία, τη διέγερση, τον οργασμό και τη σεξουαλική ικανοποίηση, ιδιαίτερα τις γυναίκες.

  • Σπόροι κολοκύθας

Οι σπόροι κολοκύθας είναι μια εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου, που ενισχύει την τεστοστερόνη. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική ορμή. Ο ψευδάργυρος λειτουργεί για να εμποδίσει το ένζυμο που μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα. Μπόνους; Οι σπόροι κολοκύθας είναι γεμάτοι με αντιοξειδωτικά, σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο και περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ