Σεξ: Συμβουλές για να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή

Ένας οργασμός πριν τη διείσδυση

Στην περίπτωση των γυναικών, η υποκειμενική με την αντικειμενική διέγερση δεν είναι ίδιες. Δηλαδή μπορεί μια γυναίκα να είναι τρομερά υγρή αλλά η ίδια να μη νιώθει διεγερμένη. Σε αντίθεση με τους άντρες, που κάθε φορά που έχουν στύση σημαίνει κι ότι έχουν επιθυμία για σεξ, η ύγρανση στις γυναίκες δηλώνει περισσότερο τη σεξουαλική ετοιμότητα και είναι μια αυτόματη λειτουργία του σώματος για να αποφευχθούν τραυματισμοί. Έτσι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξέρετε πότε ήρθε η ώρα της διείσδυσης είναι να της δώσετε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών τουλάχιστον έναν οργασμό.

Μιλήστε για τα γεννητικά όργανα της συντρόφου σας

Οι γυναίκες έχουν εσωτερικά γεννητικά όργανα. Αυτό, σε συνδυασμό με αρκετά μπερδεμένα μηνύματα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα που πήραν από την παιδική τους ηλικία, τις κάνει να μην απελευθερώνουν όλο το πάθος τους. Οι μόνες που πραγματικά τα πάνε πολύ καλά με τα γεννητικά τους όργανα είναι οι ομοφυλόφιλες. Κάντε την να νιώσει άνετα για το σώμα της, μιλήστε της για τη γεύση και τη μυρωδιά της. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι διαφορετική, πιο παθητική και πιο ναρκισσιστική. Φυσικά μην υποτιμάτε τη δύναμη του στοματικού σεξ- αρέσει εξίσου σε γυναίκες και άντρες.

Φιλιά διαρκείας

Για τις γυναίκες τα φιλιά είναι πιο σημαντικά από ό, τι είναι για τους άντρες. Όλες θυμούνται τους «good kissers» της ζωής τους. Το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε να τη φιλήσετε κατά τη διείσδυση. Συνεχίστε. Το φιλί μετατρέπει ένα απλό καθημερινό σεξ με πάθος στην Ένωση, όπως λέγετε το σεξ το οποίο κάνει κανείς με ψυχή και σώμα. Είναι απαραίτητο και στο ταό και στο τάντρα σεξ. Καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε επίσης κατά τη διάρκεια του σεξ να φιλάτε ή να αγγίζετε το στήθος, μια από τις σημαντικότερες ερωτογενείς της ζώνες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here