Ρέθυμνο: Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα στο βαρέλι – Τι δείχνουν τα τελευταία ευρήματα


Τις απαντήσεις από το τεστ DNA περιμένουν οι Αρχές για να καταφέρουν να φτάσουν στην εξιχνίαση της μυστηριώδους υπόθεσης στο Ρέθυμνο

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στις όχθες του Πλατανιανού ποταμού, μέσα σε βαρέλι.

Η άριστη συνεργασία αστυνομικών αρχών και ιατροδικαστικής ομάδας που έχει επωμισθεί με το επιστημονικό έργο των εξετάσεων, σε συνδυασμό με τα ευρήματα εντός του βαρελιού, όπως το ρολόι του αγνώστου ανδρός στον οποίο ανήκει ο μουμιοποιημένος σκελετός και τα ρούχα του, φαίνεται πως έχουν βάλει σε μια ρότα τις έρευνες.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου εργάζονται μεθοδικά πάνω στην υπόθεση και βοηθούμενοι πάντα από τα στοιχεία των ιατροδικαστών είναι αισιόδοξοι ότι θα έχουν σύντομα αποτελέσματα.

Κατά πληροφορίες των «Ρεθεμνιώτικων Νέων», έχει περιοριστεί και ο αριθμός των εξαφανισμένων ατόμων πάνω στα οποία αναζητούν κοινά στοιχεία με αυτά του αγνώστου θύματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σκελετός σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ανήκει σε άνδρα ηλικίας 45 έως 60 ετών και ο χρόνος θανάτου δεν είναι μικρότερος του ενός έτους, δεν αποκλείονται τα δυο έτη ή και παραπάνω. Έτσι εξετάζονται υποθέσεις εξαφανισμένων μεταξύ των ετών 2018-2020.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ