Χατζηδάκης: Ζητώ έλεγχο για το υποκατάστημα ΕΦΚΑ στην Αχαρνών


Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι χθες πήγε στο γραφείο του καταγγελία πως στο υποκατάστημα ΕΦΚΑ στην Αχαρνών έβαλαν ξαφνικά μια ταμπέλα η οποία ανέγραφε «ότι κλείνει λόγω κορονοϊού και θα σας ειδοποιήσουμε αργότερα για το πότε θα ανοίξουμε».

Έλεγχο στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ της Αχαρνών ζήτησε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Φωτεινής Πιπιλή.

Ο υπουργός εργασίας ανέφερε ότι χθες πήγε στο γραφείο του καταγγελία πως στο συγκεκριμένο υποκατάστημα έβαλαν ξαφνικά μια ταμπέλα η οποία ανέγραφε «ότι κλείνει λόγω κορονοϊού και θα σας ειδοποιήσουμε αργότερα για το πότε θα ανοίξουμε». Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν κλείσει ηλεκτρονικά ραντεβού και δεν φιλοτιμήθηκε ένας να τους ειδοποιήσει να μην πάνε στο ραντεβού τους. Ζητώ να γίνει έλεγχος και για αυτό. Δεν μπορούμε να ταλαιπωρούμε τους ανθρώπους και να λέμε ότι είμαστε διαφορετικής κατηγορίας πολίτες».

Σχολιάζοντας το πρόσφατο περιστατικό στην Κόρινθο ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε πως δεν θα γίνουν ανεκτές λογικές αδιαφορίας. «Δεν υπήρχαν κομπιούτερ και ειδικά για την Κόρινθο δεν μου φαίνεται καθόλου ανεκτό να αφήνεις τον συνάδελφο σου να ψήνεται με συνεχή ανταλλαγή αλληλογραφίας για να μπει κλιματιστικό. Δεν είναι νοητή η λογική της αδιαφορίας. Έχω δει υπαλλήλους που δίνουν από το υστέρημα του χρόνου τους για να βγει η δουλειά. Αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει και το φαινόμενο της αδιαφορίας» είπε ο κ. Χατζηδάκης.

Ο ίδιος εξήγησε ότι υπάρχει βελτίωση και στην εξυπηρέτηση αλλά και στην απονομή των συντάξεων, επισημαίνοντας ότι σε 2-3 μήνες η κατάσταση θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ