Φαίδωνας Βοβόλης : Ο ΙΣΑ τον στέλνει πειθαρχικό


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού ΣΚΑΪ, ο ΙΣΑ προτίθεται να εισηγηθεί στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος του κ. Βόβολη, επειδή, όπως αναφέρεται στην επιστολή από την συμπεριφορά και τις ενέργειές του «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Το πειθαρχικό συμβούλιο θα συνεδριάσει το πρωί της Τετάρτης.

Η απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου προκάλεσε την πολύ έντονη αντίδραση του καρδιολόγου ο οποίος μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «δεν ήταν συγκεντρώσεις ενάντια στα εμβόλιο αλλά ενάντια στις υποχρεωτικότητες».

Ο Φαίδων Βοβόλης οργάνωσε την συγκέντρωση στο Σύνταγμα

  • Ο Φαίδων Βόβολης, επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά», είναι ο άνθρωπος που διοργάνωσε πρόσφατα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κατά των εμβολίων του κορωνοϊού, και όλα δείχνουν ότι έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

Οι κατηγορίες του Βοβόλη στην κυβέρνηση

Ο καρδιολόγος, που έχει την δική του κλινική στην Κηφισιά, μέσω των αναρτήσεών του στο Facebook κατηγορεί  απευθείας την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να εμβολιάσει όλο τον κόσμο, υποχρεωτικά, και διοργάνωσε τη διαδήλωση των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, κατά την οποία, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι συμμετέχοντες δεν τηρούσαν καθόλου αποστάσεις και οι μάσκες ήταν ελάχιστες σε σχέση με το πλήθος που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κρατώντας ελληνικές σημαίες, λάβαρα και εικόνες της Παναγίας.

Η έρευνα του Alco

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα που διενήργησε η Alco για λογαριασμό του ΙΣΑ όπου σκιαγραφείται το προφίλ των αντιεμβολιαστών, ποιοι τελικά φοβούνται αλλά και ποιοι είναι αρνητές το ιού.

ΠΗΓΗ


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στα τετοια του.Τον καλει δηλαδη ο Πατουλης που επρεπε να ειναι φυλακη και κατι τυποι που νομιζουν οτι ο Ορκος του Ιπποκρατη ειναι τραγουδι της Παολα;Ανατριχισα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ