Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι παραγωγοί πίεζαν τον Πίτερ Τζάκσον να «σκοτώσει» κάποιο Χόμπιτ

Ευτυχώς ο Πίτερ Τζάκσον αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις, θέλοντας να μείνει πιστός στα βιβλία του Τόλκιν.

Ο Ντόμινικ Μόναχαν, ο ηθοποιός που υποδύθηκε το Xόμπιτ Μέρι στην επική τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, προχώρησε σε μια αποκάλυψη την οποία ομολογουμένως δεν περιμέναμε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή που έδωσε στο IGN μαζί με τον Μπίλι Μπόιντ, που έπαιξε τον Πίπιν (και κολλητό του Μέρι), μοιράστηκε διάφορες ιστορίες από τα γυρίσματα. Ωστόσο η αποκάλυψη που μας ξάφνιασε είναι ότι οι παραγωγοί της ταινίας άσκησαν μεγάλη πίεση στον Πίτερ Τζάκσον, σκηνοθέτη της τριλογίας, ώστε να «σκοτώσει» κάποιο από τα τέσσερα Xόμπιτ της Συντροφιάς!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι στα βιβλία του Τόλκιν κανένα από τα τέσσερα Xόμπιτ δεν χάνει τη ζωή του και μάλιστα η κινηματογραφική μεταφορά του Τζάκσον παρέμεινε όσο πιο πιστή σε αυτά.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά ποιο χόμπιτ θα μπορούσε τελικά να χάσει τη ζωή του; Όπως εικάζει ο Μόναχαν, ο σκηνοθέτης αποκλείεται να σκότωνε τον Φρόντο ή τον Σαμ. Μένουν λοιπόν ο Μέρι και ο Πίπιν. Ο δεύτερος είχε μια σύνδεση με τον Γκάνταλφ και μια ιστορία να ειπωθεί. Έτσι ο πιθανότερος υποψήφιος για… αποχώρηση θα ήταν ο ίδιος, δηλαδή ο Μέρι!

Ευτυχώς ο Τζάκσον αντιστάθηκε σθεναρά στις πιέσεις αυτές, κάνοντας σαφές ότι πρέπει να ακολουθήσουν την ιστορία των βιβλίων. Κάπως έτσι λοιπόν, η συντροφιά του δαχτυλιδιού επέστρεψε ακέραιη στο Σάιρ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ