Βασίλης Χαλακατεβάκης: Μπαμπάς για πρώτη φορά – Τι είπε μετά τη γέννα [vid]

Ευτυχισμένος και χαρούμενος δηλώνει ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης, μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, χθες Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Η σύντροφός του είναι καλά στην υγεία της και έφερε εχθές στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι 2.940 κιλών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουλίου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» για την πρώτη του εμπειρία της πατρότητας.

Όσα είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης για τον ερχομό της κόρης του:

«Για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη πατέρας. Ελπίζω τώρα, στην πραγματικότητα, τα πράγματα να πάνε εξίσου καλά γιατί στους ρόλους τα πήγα εξαιρετικά καλά σε αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης συνέχισε:

«Γεννήθηκε χθες τα ξημερώματα, είναι πολύ καλά στην υγεία του όπως και η μητέρα του. Καλά είμαστε, ευτυχισμένοι είμαστε, χαρούμενοι είμαστε. Δεν έχω άγχος, αλλά μια μικρή αμηχανία, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι όμως προετοιμασμένος γι’ αυτό το ρόλο. Γεννήθηκε 2.940!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όσα είχε πει στο παρελθόν ο ηθοποιός για την σύζυγό του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε καρκίνο, και αυτή η περιπέτεια τον έκανε πιο δυνατό ενώ είχε μιλήσει για τη σύζυγό του που θεωρεί Θεού δώρο.

“Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου”.

“Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά”, είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ