Amal Alammudin : Οι φήμες πέρι εγκυμοσύνης που έβαλαν φωτιά


Την Παρασκευή, 30 Ιουλίου, εμφανίστηκε μια αναφορά ότι η Αμάλ Κλούνεϊ  ήταν έγκυος και περίμενε άλλο μωρό με τον σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ . Πριν όμως σηκώσεις ένα ποτήρι στους περήφανους γονείς, ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού λέει. Οι ειδήσεις που λένε ότι η Αμάλ είναι έγκυος δεν είναι αλήθεια.

Αντ ‘αυτού, το ζευγάρι απλά απολαμβάνει το καλοκαίρι με τα 4χρονα δίδυμα Έλλα και Αλέξανδρο . Στην πραγματικότητα, τα παιδιά του ζευγαριού μπόρεσαν να γιορτάσουν τα πρόσφατα γενέθλιά τους στην Ιταλία κοντά στην όμορφη λίμνη Κόμο.

Η συνέντευξη του Κλούνει για την πανδημία του Κορωνοιού

  • Όπως τόσοι πολλοί γονείς μπορούν να συσχετιστούν, έτσι και η χρονιά που πέρασε ήταν μοναδική καθώς η πανδημία του κορονοϊού κράτησε τις οικογένειες στο σπίτι και περιόρισε τις μεγάλες δραστηριότητες. Σε συνέντευξή του στον The Guardian , ο Τζορτζ μιλάει για  την πανδημία που συνεχίζει να επηρεάζει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
  • Ήταν, μια χάλια χρονιά για όλους”, είπε στο δημοσίευμα τον Δεκέμβριο του 2020. “Ξεκίνησε άσχημα και έτρεξε άσχημα όλο το χρόνο, μέχρι πρόσφατα . Αλλά είμαι πολύ τυχερός. Κατέληξα να έχω μια επιτυχημένη καριέρα. τελειώσαμε να ζούμε σε ένα σπίτι με λίγο χώρο μέσα. Μπορούμε να περπατήσουμε έξω ».

Ακολουθεί βίντεο για τον Τζορτζ Κλούνει και την Αμάλ Αλαμουντίν

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ