Λεύκανση δοντιών : Λάμψη και αστραφτερότητα με διάρκεια


Η λεύκανση των δοντιών περιλαμβάνει λεύκανση των δοντιών σας για να τα κάνετε πιο ελαφριά. Δεν μπορεί να κάνει τα δόντια σας αστραφτερά λευκά, αλλά μπορεί να φωτίσει το υπάρχον χρώμα κατά αρκετές αποχρώσεις.Η λεύκανση των δοντιών είναι μια μορφή οδοντιατρικής και πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από οδοντίατρο ή άλλο ελεγχόμενο οδοντίατρο, όπως οδοντίατρο ή οδοντίατρο, με συνταγή οδοντιάτρου.
Ορισμένα σαλόνια ομορφιάς προσφέρουν λεύκανση δοντιών, αλλά αυτό είναι παράνομο εάν δεν υπάρχει οδοντίατρος και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την στοματική σας υγεία.
Τι συμβαίνει κατά τη λεύκανση των δοντιών

  • Ο οδοντίατρος θα κάνει μια εντύπωση από τα δόντια σας για να φτιάξει έναν στοματικό φρουρό και θα σας πει πώς να το χρησιμοποιήσετε με ένα λευκαντικό τζελ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το προστατευτικό του στόματος στο σπίτι, εφαρμόζετε τακτικά το τζελ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για 2 έως 4 εβδομάδες. Ορισμένα τζελ λεύκανσης μπορούν να παραμείνουν για έως και 8 ώρες κάθε φορά, γεγονός που συντομεύει την περίοδο θεραπείας σε 1 εβδομάδα.
  • Η λεύκανση με λέιζερ, γνωστή και ως λεύκανση ισχύος, είναι ένας άλλος τύπος συστήματος λεύκανσης δοντιών που μπορεί να παρέχει ένας οδοντίατρος. Ένα προϊόν λεύκανσης βάφεται στα δόντια σας και στη συνέχεια λάμπει ένα φως ή λέιζερ για να ενεργοποιήσει τη λεύκανση. Η λεύκανση με λέιζερ διαρκεί περίπου μία ώρα.
Μπορεί κάποιος οδοντίατρος να λευκάνει τα δόντια

  • Κάθε οδοντίατρος μπορεί να λευκάνει τα δόντια αρκεί να είναι εγγεγραμμένα στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο . Οι εγγεγραμμένοι οδοντοθεραπευτές και οι οδοντίατροι υγιεινοί μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν λεύκανση δοντιών με συνταγή οδοντιάτρου.

Τι γίνεται με τα οικιακά κιτ και τα σαλόνια ομορφιάς για λεύκανση δοντιών;

  • Πηγαίνετε μόνο σε εγγεγραμμένο οδοντίατρο για λεύκανση δοντιών επειδή η λεύκανση από άτομα που δεν έχουν τα προσόντα, για παράδειγμα σε σαλόνια ομορφιάς, είναι παράνομη. Τα οικιακά κιτ φέρουν επίσης κινδύνους.
Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της συσκευασίας σπιτιού και της λεύκανσης των δοντιών στο κομμωτήριο

  • Ορισμένα οικιακά κιτ δεν περιέχουν αρκετό προϊόν λεύκανσης για να είναι αποτελεσματικό. Επίσης, εάν ένας οδοντίατρος δεν κάνει τη λεύκανση, ο προφυλακτήρας που παρέχεται μπορεί να μην ταιριάζει σωστά, έτσι ώστε κάποιο τζελ λεύκανσης να μπορεί να διαρρεύσει στα ούλα σας και στο στόμα σας, προκαλώντας φουσκάλες και ευαισθησία.

Ακολουθεί βίντεο για την λεύκανση δοντιών

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ