Η ιστορία του αυθεντικού Ιταλικού παγωτού ξεκίνησε το 2012 στην… Μύκονο! (pics)


Το DAVINCI ARTISAN GELATO είναι μια αυθεντική gelateria, που προσφέροντας φρέσκο gelato χειροποίητες σοκολάτες, βάφλες & γλυκίσματα αλλά και αυθεντικά ροφήματα έγινε το νέο σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας και της Κύπρου!

Ένα “φρέσκο” concept, που καινοτομεί μυώντας τον καταναλωτή στην συνολική εμπειρία μιας αυθεντικής gelateria, “ταξιδεύοντας” στις premium γεύσεις & τις εκλεπτυσμένες υφές των φημισμένων gelato της γείτονος χώρας!

Τα προϊόντα μας είναι ολόφρεσκα, χειροποίητα και λαχταριστά! Παρασκευάζονται καθημερινά και προσφέρονται σε ποικίλες & εκλεπτυσμένες γεύσεις, ικανοποιώντας τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Οι πρώτες ύλες είναι 100% εγχώριες, ενώ η παρασκευή του gelato βασίζεται σε παλιές αυθεντικές ιταλικές συνταγές, συνδυάζοντας σύγχρονες & δοκιμασμένες μεθόδους παρασκευής, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα & αγνά υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών!

Το αποτέλεσμα φρέσκο, απολαυστικό, γευστικό και υγιεινό! Το αυθεντικό gelato βασίζεται στην παραδοσιακή ιταλική συνταγή για κρύο γλύκισμα, που παράγεται αποκλειστικά από αγνές πρώτες ύλες (γάλα, ζάχαρη, φρούτα κ.λπ.). Η μίξη αυτών των υλών υπόκειται σε άμεση ψύξη & ταυτόχρονο “shaking” που αποτρέπει τη συγκράτηση του αέρα με τελικό αποτέλεσμα αυτή την ελαφριά, απαλή & δροσερή αίσθηση του gelato, που όλοι αναζητάμε!

Το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, είναι κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας & για κάθε διάθεση, καλύπτοντας τις γαστρονομικές απαιτήσεις ακόμη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Πέρα από τα 60+ gourmet gelato τα καταστήματα του δικτύου μας προσφέρουν sorbet, χειροποίητες βάφλες και σοκολάτες, κρέπες, donuts, milkshakes, sprinkle cones σε πολλές γεύσεις, αλλά και αυθεντικά ροφήματα! Η αντίληψη μας για το ποιοτικό προϊόν συμπυκνώνεται σε 3 λέξεις: Φρέσκο, Αυθεντικό και Χειροποίητο!

Τα DAVINCI ARTISAN GELATO με την φινετσάτη αισθητική του χώρου και το ξεχωριστό μοντέλο εξυπηρέτησης «ταξιδεύουν» νοερά στις gelaterias της Ιταλίας, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη, ολοκληρωμένη εμπειρία στον καταναλωτή, που θέλει οπωσδήποτε να επαναλάβει!

Η ιστορία του DaVinci ξεκινάει από το νησί των Ανέμων

Το 1ο κατάστημα DAVINCI ARTISAN GELATO ξεκίνησε στη Μύκονο το 2012 και αμέσως έγινε το απόλυτο στέκι στο νησί των ανέμων! Έκτοτε, ουρές σχηματίζονται έξω από το κατάστημα από τους απανταχού λάτρεις του αυθεντικού ιταλικού gelato!

Το 2014 ξεκινά τη λειτουργία του το 2ο κατάστημα στην οδό Αδριανού, στο Μοναστηράκι! Έκτοτε έχουμε επεκταθεί στη Γλυφάδα, Ερμού, Κηφισιά, Ρόδος, Ηράκλειο, Αίγινα). Το 2020 ξεκινήσαμε και στην Κύπρο με πολλά καταστήματα σε high-traffic περιοχές.

Αυτό το 3πτυχο αποτυπώνεται και στο αποτελεσματικό μοντέλο προσωπικής εξυπηρέτησης, που έχουμε αναπτύξει: Ένα νέο, αυθεντικό και διαφοροποιημένο μοντέλο εξυπηρέτησης, που εκκινεί από τον πελάτη και καταλήγει σε αυτόν!

Δυο χρόνια βραβεύσεων

Τα DAVINCI ARTISAN GELATO αξιολογήθηκαν από τον ανεξάρτητο οργανισμό Best Greek Food Awards στις κορυφαίες gelateria της Ελλάδας και Κύπρου για το 2020 και το 2021. Δυο βραβεύσεις που ήρθαν σε ένα κομβικό σημείο της ανάπτυξης του αυθεντικού gelato μας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ