Τουρκία: Με… «τσάι» σβήνει τις φωτιές στην Μαρμαρίδα ο Ερντογάν – Φθηνό σόου και δυσαρέσκεια


Ο Τούρκος πρόεδρος άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να προσφέρει νέο… σόου δίνοντας τσάι στους πυρόπληκτους που έχασαν τις περιουσίες τους

Επίσκεψη στους πυρόπληκτους, από την φονική πυρκαγιά στην Μαρμαρίδα, πραγματοποίησε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ίδια ώρα που τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνησή του δέχονται σφοδρά πυρά από την αντιπολίτευση για την διαχείριση της κρίσης.

Ο Τούρκος πρόεδρος άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να προσφέρει νέο… σόου δίνοντας τσάι στους πυρόπληκτους που έχασαν τις περιουσίες τους, ενώ ταυτόχρονα μιλώντας για τις καταστροφικές πυρκαγιές έκανε λόγο για δολιοφθορά.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιχείρησε να κατευνάσει την οργή των πυρόπληκτων περνώντας με το προεδρικό του λεωφορείο από τις περιοχές που επλήγησαν, τονίζοντας παράλληλα ότι για την κατάσβεση της φωτιάς συμβάλουν με αεροσκάφη και άλλες χώρες.

Οι φονικές φωτιές Μαρμαρίδα έχουν κάνει πιο έντονη από ποτέ την δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης απέναντι στο πρόσωπο του Ερντογάν και της κυβέρνησής του. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι κατά την προχθεσινή περιοδεία του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αττάλεια, με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών και γίνεται αποδέκτης όχι μόνο αποδοκιμασιών, αλλά και… νερού, μιας και κάποιοι εκ των συγκεντρωμένων τον έβρεξαν, ενώ συνομιλούσε με πολίτες, μπροστά στις κάμερες.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τους σεισμούς στην Ελλάδα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ