Ο Τομ Χανκς στο all-star καστ της νέας ταινίας του Γουές Αντερσον


Εκτός από τον Τομ Χανκς στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι Μπιλ Μάρεϊ και Τίλντα Σουίντον.

Ο Γουές Άντερσον συγκεντρώνει ένα εξαιρετικό καστ στη νέα επερχόμενη ταινία του και μας κάνει ήδη να ανυπομονούμε!

Στο νέο ατιτλοφόρητο πρότζεκτ του θα δούμε τους Τίλντα Σουίντον, Μπιλ Μάρεϊ και Άντριαν Μπρόντι. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο Άντερσον έκλεισε και τον Τομ Χανκς!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόκειται να κάνει μια cameo εμφάνιση, παίζοντας έναν πολύ μικρό ρόλο. Μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη συνεργασία του Χανκς με τον Γουές Άνερσον.

Μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση του φιλμ παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι ότι το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του ίδιου του σκηνοθέτη, καθώς και ότι τα γυρίσματα γίνονται στην Ισπανία.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί επίσης στις επερχόμενες ταινίες Pinocchio, το live-action που θα παίξει τον ρόλο του Τζεπέτο, όπως και στη βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ όπου θα υποδυθεί τον μάνατζερ του «βασιλιά» του rock ‘n’roll, «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ.

Παράλληλα, η τελευταία ταινία του Άντερσον, The French Dispatch που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ