Έτοιμο το ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin: Ο τίτλος και όσα θα θέλατε να ξέρετε!


Το ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin ανακοινώθηκε το 2019 και κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει.

To επερχόμενο επίσημο ντοκιμαντέρ των θρυλικών Led Zeppelin επιτέλους ολοκληρώθηκε! Τα ευχάριστα νέα για τους θαυμαστές του θρυλικού ροκ συγκροτήματος έγιναν γνωστά από τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Bernard MacMahon.

Όπως ενδεχομένως θυμούνται οι φανατικοί φίλοι των Led Zeppelin, το φιλμ ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων της μπάντας το 2018.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του ο σκηνοθέτης αποκάλυψε και τον τίτλο του ντοκιμαντέρ: «Το “Becoming Led Zeppelin” είναι ένα φιλμ που κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε τελικά να γίνει» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας «Μέσα από μια έντονη αναζήτηση σε όλη την υφήλιο και χρόνια αποκατάστασης του οπτικού και ηχητικού αρχείου που βρέθηκε, αυτή η ιστορία μπορεί επιτέλους να ειπωθεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι Led Zeppelin συμμετέχουν σε ένα ντοκιμαντέρ για την μπάντα και μάλιστα δίνουν στον σκηνοθέτη μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση για το φιλμ. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των Τζίμι Πέιτζ, Ρόμπερτ Πλαν και Τζον Πολ Τζόουνς, όπως και αρχειακό υλικό με τον Τζον Μπόναμ που πέθανε το 1980.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ