«Το Χαμένο Σύμβολο» του Νταν Μπράουν στη μικρή οθόνη: Αποκάλυψη πρεμιέρας για δυνατούς λύτες!


Για να αποκαλυφθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, το κοινό έπρεπε να λύσει τον γρίφο!

Με επικό τρόπο το Peacock ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς The Lost Symbol (To Χαμένο Σύμβολο) που βασίζεται στο ομώνυμο παγκόσμιο best-seller του Νταν Μπράουν.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 1η Αυγούστου, ο επίσημος λογαριασμός της συνδρομητικής πλατφόρμας στο Twitter ανήρτησε ένα σταυρόλεξο καλώντας τους χρήστες να λύσουν το γρίφο για να μάθουν την ημερομηνία της κυκλοφορίας!

Οι απαντήσεις και τα retweets ήταν δεκάδες με τους περισσότερους χρήστες να μαντεύουν σωστά! Έτσι, χωρίς να κρατάει το κοινό σε περισσότερη αγωνία, το Peacock επανήλθε την επόμενη μέρα 2 Αυγούστου ποστάροντας ένα βίντεο με τη λύση του γρίφου!

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν, η πολυαναμενόμενη σειρά θα κυκλοφορήσει στη συνδρομητική υπηρεσία της NBCUniversal στις 16 Σεπτεμβρίου! Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα prequel του Κώδικα Ντα Βίντσι, καθώς σε αυτή θα παρακολουθήσουμε τον καθηγητή (και αυθεντία στους γρίφους) Ρόμπερτ Λάνγκτον σε νεαρή ηλικία καθώς εμπλέκεται στις πρώτες μυστηριώδεις περιπέτειες του.

Για τους γνώστες και αναγνώστες του Νταν Μπράουν, πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου και περιπέτειας γεμάτο αγωνία και ένταση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά είχε αρχικό τίτλο Langdon. Ωστόσο, όταν το Peacock απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα άλλαξε τον τίτλο σε The Lost Symbol, χρησιμοποιώντας δηλαδή αυτόν του βιβλίου.

Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία, ενώ τον Λάνγκτον θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Άσλεϊ Ζούκερμαν. Στο πρότζεκτ εμπλέκεται και ο ίδιος ο συγγραφέας ο οποίος θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. Προς ενημέρωση των φαν του Τομ Χανκς ο οποίος ενσάρκωσε τον Ρόμπερτ Λάνγκτον τρεις φορές στη μεγάλη οθόνη, ο ηθοποιός δεν πρόκειται να συμμετέχει στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά.

Όσον αφορά την υπόθεση, η ιστορία θα ακολουθεί τον νεαρό Λάνγκτον ο οποίος πρέπει να λύσει μια σειρά από θανατηφόρους γρίφους ώστε να σώσει τον απαχθέντα μέντορα του και να αποτρέψει μια ανατριχιαστική παγκόσμια συνωμοσία.

To Χαμένο Σύμβολο
Το βιβλίο του Νταν Μπράουν κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το Χαμένο Σύμβολο

Το βιβλίο κυκλοφορεί στη χώρα μας από το 2014 από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Στη σύνοψη του βιβλίου αναφέρεται: Μόλις φτάνει στο Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να δώσει μια διάλεξη, ο Ρόμπερτ Λάνγκντον έρχεται αντιμέτωπος με ένα παράξενο αντικείμενο στο οποίο βρίσκονται χαραγμένα πέντε σύμβολα. Πρόκειται για ένα είδος πρόσκλησης από αρχαίους καιρούς, και ο παραλήπτης είναι αναπόφευκτο να οδηγηθεί σε έναν κόσμο απόκρυφης και εσωτερικής σοφίας, χαμένο προ πολλού.

Όταν ο Πίτερ Σόλομον πέφτει θύμα απαγωγής, ο Λάνγκντον καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος να σώσει τον φίλο και μέντορά του είναι να δεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση του αντικειμένου, να σπάσει τον κώδικα και να ακολουθήσει τα ίχνη ως το τέλος. Έτσι, δεν αργεί να μπλεχτεί σε έναν λαβύρινθο από στοές, κρυμμένους ναούς και αθέατες κρύπτες κάτω από την Ουάσινγκτον.

Σε αυτό το σκοτεινό και επικίνδυνο σύμπαν κυριαρχούν τα ανεξιχνίαστα μυστικά των Μασόνων και οι αποκαλύψεις του Λάνγκντον οδηγούν σε μια ασύλληπτη και αμείλικτη αλήθεια. Μυστηριώδεις θρύλοι, αινιγματικοί κώδικες, σύμβολα αποκρυφισμού και μια ιστορία που κόβει την ανάσα· αυτό είναι το εκρηκτικό κοκτέιλ που αποτελεί Το Χαμένο σύμβολο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ