Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Ένα χρόνο τώρα έχω μάθει τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος»

Μπορεί η δουλειά του Δημήτρη Μακρυνιώτη να είναι πολύωρη και ο ελεύθερος χρόνος του ελάχιστος, ωστόσο μοιάζει πολύ ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή.

«Είμαι σχεδόν δύο χρόνια με την κοπέλα μου και έχω ανεβάσει τρεις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει λόγος να φωνάξεις την ευτυχία σου. Δεν έχω ανάγκη να επιβεβαιώσω αυτό που ζω, το ξέρω καλά κι εγώ και η Βάσω».

Έχοντας στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο και διατηρώντας μια σχέση δύο χρόνων με τη Βάσω Μαζωνάκη, τον φοβίζει το ενδεχόμενο ενός γάμου στο μέλλον;

«Θα σου πω κάτι μέσα από την καρδιά μου. Ένα χρόνο τώρα έχω μάθει τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος, να είσαι συνοδοιπόρος με έναν άνθρωπο, να έχετε κοινά όνειρα… Δεν με φοβίζει καθόλου ο γάμος, παντρεύομαι και χθες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά σήμερα που μιλάμε νομίζω ότι είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου».

Τέλος, αναφερόμενος στην 4χρονη κόρη του, Μιχαέλα, και το χρόνο που περνάει μαζί της, το πρόσωπο του λάμπει. «Την έχω κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ συγκροτημένη και συγχρόνως κτητική. Φαντάσου ότι μια φορά είχαμε έρθει για καφέ και κάποιες κοπέλες με αναγνώρισαν. Με έδειχναν και χαμογελούσαν. Τις βλέπει η Μιχαέλα και μου λέει «Αυτή η ξανθιά σε κοιτάει». Της απαντάω «Μωρό μου, μη δείχνεις με το δαχτυλάκι, δεν κάνει» και μου αποκρίνεται «Κράτα μου το χέρι να καταλάβουν ότι είμαι η κόρη σου»», εξομολογείται ο ίδιος στο περιοδικό People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here