Νέα Σμύρνη – Επίθεση στον αστυνομικό: Αρνείται τις κατηγορίες ο «Ινδιάνος» – «Δεν ήμουν καν εκεί»

Η σύλληψη του λεγόμενου «ινδιάνου» πραγματοποιήθηκε χθες σε αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται από χθες ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης κατά του αστυνομικού της ομάδας «Δράση», κατά την διάρκεια των άγριων επεισοδίων της Νέας Σμύρνης.

Ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει, μέσω του δικηγόρου υποστηρίζοντας πως, «η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία προσώπου», με το οποίο βρίσκεται σε διένεξη.

Η σύλληψη του λεγόμενου «ινδιάνου» πραγματοποιήθηκε χθες σε αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής. Ο κατηγορούμενος εργάζεται στον συγκεκριμένο χώρο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οπαδό μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας των Αθηνών, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου Παύλου Σαράκη

«Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση 30χρονου ημεδαπού που κατηγορείται (από κοινού με άλλους), για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης (09/03) στην Ν. Σμύρνη.

Η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στην δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό.

Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν την θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διερευνόμενα θλιβερά συμβάντα.

Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS ) κατά τους επίδικους χρόνους.

ΠΑΥΛΟΣ Κ. ΣΑΡΑΚΗΣ Δικηγόρος/Ποινικολόγος

Υ.Γ. Η απολογία του εντολέα μας έχει ορισθεί για το Σάββατο 13/03 και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της 13 ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here