Σκρέκας σε Βαξεβάνη: Μην προσβάλετε τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και μη διασπείρετε fake news


Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, απάντησε στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για τα δημοσιεύματα που ήθελαν πυροσβεστικό όχημα να φυλάει την αυλή του σπιτιού  του.

Μια σειρά δημοσιευμάτων, ανέφερε πως υπήρξε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής έτσι ώστε να μην καεί το σπίτι του Κώστα Σκρέκα στη Βαρυμπόμπη. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα αναφέρθηκαν, υπογραμμίζοντας πως το σπίτι που διαμένει στην Αθήνα δεν είναι στην εν λόγω περιοχή.

Παράλληλα, απάντησε προσωπικά στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο Twitter και ανέφερε ότι όλα τα δημοσιεύματα χάθηκαν, ζητώντας μια εξήγηση για αυτό, ενώ έκανε και ερώτημα προς τον κ. Σκρέκα για το αν ήταν αληθές ότι υπήρξε πυροσβεστικό όχημα στην αυλή του σπιτιού του.

«Kύριε Βαξεβάνη,παρακαλώ πολύ τούτη τη δύσκολη ώρα μη διασπείρετε ψευδείς ειδησεις. Το σπίτι που διαμένω στην Αθήνα δεν βρίσκεται στη εν λόγω περιοχή, δεν κινδύνευσε και επίσης παρακαλώ μην προσβάλετε τις δυνάμεις της πυροσβεστικής. Που με κίνδυνο της ζωής τους προσπαθούν να διασώσουν αυτούς που πραγματικά κινδυνεύουν. Παρακαλώ να ανακαλέσετε αμέσως!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκρέκας απαντώντας στον Κώστα Βαξεβάνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ