Φωτιά στην Αττική: Καταστράφηκε από τις φλόγες το καταφύγιο ζώων στο Πολυδένδρι


Η φωτιά που δοκιμάζει από χθες την Αττική, κατέστρεψε ολοσχερώς το καταφύγιο ζώων που είχε δημιουργήσει η Κατρίνα Τσάνταλη στο Πολυδένδρι

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Κατρίνα Τσάνταλη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι η πυρκαγιά έκαψε το καταφύγιο ζώων «A Little Shelter», ενώ η ίδια υποσχέθηκε ότι θα το φτιάξει ξανά.

Η γνωστή επιχειρηματίας και συγγραφέας με την έντονη φιλοζωική δράση είχε φτιάξει αυτόν το χώρο φιλοξενίας αδέσποτων στο Πολυδένδρι, μια περιοχή που κάηκε από τη φωτιά.

Τόσο η ίδια όσο και οι φίλοι και συνεργάτες της κινήθηκαν άμεσα και έτσι κατάφεραν να το εκκενώνουν, σώζοντας όλα τα ζωάκια.

«Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη. Κατρίνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατρίνα Τσάνταλη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ