Γιώργος Παπαγεωργίου Φιλαρέτη Κομνηνού: Δεν ήθελα να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου, είχα κόμπλεξ [vid]

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The2ΝightShow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε εχθές (11/03) ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου, όπου, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως για χρόνια δεν ήθελε να συνδέουν το όνομά του επαγγελματικά με εκείνο της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως απέφευγε οποιαδήποτε εμπλοκή με δουλειές της μητέρας του. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στη φετινή σειρά του MEGA «Σχεδόν ενήλικες».

Όπως ο ίδιος εξήγησε, πολλά παιδιά βιώνουν αυτή την δυσφορία να συνδεθεί, δηλαδή, το όνομα και το έργο τους με την επαγγελματική πορεία και τις επιτυχίες των γονέων τους, ειδικά όταν οι τελευταίοι απασχολούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου, ανέφερε πως αυτή η συνθήκη δημιούργησε σε εκείνον «μία φοβία από την ανάποδη», ώστε «να μην έχουν να πουν» και «να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου».

«Από τη δραματική σχολή ακόμα είχα αναπτύξει ένα μεγάλο κόμπλεξ με αυτό. Δηλαδή κάπως ήθελα να αποφεύγω με κάθε τρόπο να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου», ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου. Αναφορικά με τον τρόπο αντίδρασης της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού, όταν της ανακοίνωσε πως ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική και γίνει και ο ίδιος ηθοποιός, ο Γιώργος Παπαγεωργίου επεσήμανε πως υπήρξε στην αρχή υποστηρικτική και πολύ διακριτική.

Μόνο δέκα χρόνια μετά την έναρξη της υποκριτικής του καριέρας και ειδικότερα στην παράσταση «Αρίστος» – μια θεατρική αναφορά στον Αριστείδη Παγκρατίδη, τον Δράκο του Σέιχ Σου που συγκλόνισε και δίχασε την κοινή γνώμη – ο ίδιος σκέφτηκε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τη μητέρα του για να αποβάλει τα κόμπλεξ που βίωνε για χρόνια. «Ένιωσα, ειδικά στο θεατρόφιλο κοινό, πως δεν υπήρχε πια η ανάγκη να έχω αυτόν τον φόβο. Δουλέψαμε μαζί και ήταν πολύ ωραίο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε πώς πρόκειται να παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δανάη Μιχαλάκη. «Ακόμα δεν έχουμε πολυκαταλήξει για το γάμο. Επηρεάζει ο Covid-19 σε αυτό. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα μέτρα, θα δούμε και τους καλεσμένους. Θέλουμε να καλέσουμε τους φίλους μας στο γάμο», επεσήμανε ο ηθοποιός.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here