Αυτό το Σάββατο η «Συναισθηματική Διαλεκτική» συναντά διαδικτυακά την Κάρμεν Ρουγγέρη

Μία ακόμα δράση πρόκειται να πραγματοποιήσει, αύριο 13 Μαρτίου και ώρα 21.00 η Συναισθηματική Διαλεκτική, με στόχο να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους του Πολιτισμού που που έχουν να μεταφέρουν ουσιαστικές γνώσεις μέσα από την πορεία τους, στους φίλους και τις ομάδες που ασχολούνται με την προσωπική τους ανάπτυξη μέσα από μονοπάτια τέχνης.
Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Καλαθάς Ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημιουργός της μεθόδου Συναισθηματική Διαλεκτική, αυτό το Σάββατο συναντά διαδικτυακά, την εξαιρετική Κάρμεν Ρουγγέρη σε μια συζήτηση – μάθημα για ”Το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας”, για την μαγεία του θεάτρου για παιδιά ,αλλά και για ενήλικες και πώς αυτό εξελίχθηκε μέχρι τις μέρες μας.
Ενας νέος κύκλος Δωρεάν διαδικτυακών συναντήσεων με ανθρώπους της τέχνης ξεκινά με στόχο την προσωπική ενδυνάμωση των μαθητών και φίλων της Συναισθηματικής Διαλεκτικής. Ακόμα μια δράση που στοχεύει στο να βρισκόμαστε συνδεδεμένοι στο φως της Τέχνης , αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε . Κόντρα σε κάθε φόβο και ανασφάλεια οι ομάδες της Συναισθηματικής Διαλεκτικής απαντούν με ποιοτικές Δράσεις Πολιτισμού και έκφρασης .
Η συνάντηση θα μεταδοθεί με live streaming από τη σελίδα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής στο Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6946105520

synaisthimatikhdialektikh.com

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here