Φωτιά: Εκκενώνεται το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα λόγω της φωτιάς στους Θρακομακεδόνες


Φωτιά ΤΩΡΑ: Εκκενώνεται το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα λόγω της φωτιά στους Θρακομεκεδόνες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία καθώς λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στη βορειοανατολική Αττική χρειάζεται να εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η εκκένωση θα γίνει σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Στο κέντρο βρίσκονται τουλάχιστον 600 άτομα. «Για λόγους ασφαλείας, λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών, αποφασίσθηκε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, η προληπτική εκκένωση του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης στην Αμυγδαλέζα και η ασφαλής μεταφορά των ατόμων σε δομές της Αττικής», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως χθες, εκκενώθηκε το σύνολο των διαμενόντων στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας με τους ανθρώπους να μεταφέρονται στη δομή της Ριτσώνας, καθώς και σε άλλες δομές της επικράτειας.

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 19:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης στους κατοίκους της περιοχής Θρακομακεδόνες. «Αν βρίσκεστε στους Θρακομακεδόνες, εκκενώστε τώρα προς Αχαρνές μέσω Λεωφόρου Κύμης» έγραφε το μήνυμα του 112.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ