Οι 10 συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν απόλυτα σαν φίλοι


Είστε δύο φιλαράκια… αυτοκόλλητα, που αγαπιέστε τρελά; Δεν είναι μόνο που ταιριάζετε σαν χαρακτήρες, έχουν βάλει και τα ζώδια το χεράκι τους για να νιώθετε ότι στο πρόσωπό της/του έχετε βρει την αδελφή ψυχή. Αν αναρωτιέστε ποιοι συνδυασμοί κάνουν τους… καλούς φίλους, διαβάστε παρακάτω και δείτε αν τελικά ισχύει και στην προσωπική σας ζωή!

Κριός με Σκορπιό
Σκορπιός με Κριό; ω ναι! Γιατί τα ετερώνυμα έλκονται. Μία Σκορπιός, έντονη και αρκετά επιθετική που πιστεύει ότι όλοι θέλουν να την βλάψουν, «μαλακώνει» με την παρέα μίας Σκορπιού που τρελαίνεται να την συμβουλεύει, να την ηρεμεί και να την καθησυχάζει.

Αντίστοιχα, όταν η Κριός θέλει να επιβληθεί, παίρνει συμβουλές και θάρρος από την καλή της φίλη, μία Σκορπιό. Είναι και οι δυο τους πολύ κτητικές, οπότε δεν πιέζεται καμία τους. Ξέρουν αυτές!

Ταύρος με Ιχθύ
Οι Ταύροι έχουν τη φήμη ότι είναι πιστοί και καλοί φίλοι. Αν σε συμπαθήσουν, σε «κουβαλάνε» πάντα μαζί τους και δύσκολα σε αφήνουν.

Οι γυναίκες Ταύροι είναι σωστές και σταθερές, αρκεί να μην προδοθούν. Από την άλλη μία Ιχθύς που κάνει φιλίες δύσκολα, δένει με τον Ταύρο ακριβώς γιατί εκτιμάει την αφοσίωση.

Δίδυμος με Αιγόκερω
Γιατί μόνο ένας Αιγόκερως μπορεί να προσγειώσει και να ηρεμήσει έναν άστατο Δίδυμο! Ο Αιγόκερως από την άλλη λατρεύει έναν Δίδυμο, γιατί ακούει από εκείνον, αυτό που πρέπει την πιο κατάλληλη στιγμή. Αν δεν είναι αυτό ταίριασμα, τότε τι είναι;

Καρκίνος με Τοξότη
Το απόλυτο κοινό τους σημείο είναι ότι η μία εκπέμπει στην άλλη την εμπιστοσύνη για να βγάλει όλα τ’ άπλυτά της στη φόρα. Ταυτόχρονα και οι δύο αγαπούν την ανάλυση και τη φιλοσοφία.

Ο Τοξότης με την απλή του προσέγγιση βοηθά τον Καρκίνο να βγει από το καβούκι του, να δοκιμάσει νέα πράγματα και να γνωρίσει νέους ανθρώπους. Ενώ ο Καρκίνος χαρίζει στιγμές προστασίας και θαλπωρής σε έναν Τοξότη.

Καρκίνος με Ιχθύ
Όταν αυτοί οι δύο είναι μαζί, κάτι πολύ ωραίο συμβαίνει. Γιατί ο Ιχθύς με τον Καρκίνο σαν φίλοι παθιάζονται και παρασύρει ο ένας τον άλλο. Ο Καρκίνος εμπιστεύεται τον Ιχθύ, βλέπει σ’ εκείνον κάποιον που δεν θα τον «κρεμάσει».

Λέων με Ταύρο
Τα Λιοντάρια είναι αισιόδοξα, δραστήρια πλάσματα, η «ψυχή» της παρέας. Σαν ζώδιο έχουν ανάγκη κυρίως από φίλους που τους έχουν ψηλά, που είναι πιστοί και τρυφεροί μαζί τους και δεν έχουν θέμα να τους επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω ξανά και ξανά. Αυτός είναι ο Ταύρος, ο οποίος εντυπωσιάζεται από την ηγετική προσωπικότητα του Λέοντα.

Παρθένος με Δίδυμο
Ένας Παρθένος είναι ακέραιος και φερέγγυος, κι αυτό ήδη τον κάνει έναν ξεχωριστό φίλο. Βρίσκεται πάντοτε εκεί στις δύσκολες στιγμές και δεν εγκαταλείπουν τους ανθρώπους που αγαπούν.

Μπορεί ο Δίδυμος να μην είναι τόσο τυπικός όσο εκείνος, αλλά έχει κι ο Παρθένος ανάγκη από άτομα που να τον χαλαρώνουν και να τον αποσυμπιέζουν από τα «πρέπει» που κυριεύουν το μυαλό του.

Ζυγός με Λέων
Οι Ζυγοί είναι διακριτικοί, ακριβοδίκαιοι και τρυφεροί. Κάνουν πολλή υπομονή κι ανέχονται περισσότερα από πολλούς άλλους. Τα όριά τους όμως, δεν είναι ανεξάντλητα, και όταν φτάσουν στο σημείο χωρίς επιστροφή, απομακρύνονται με έντονο τρόπο.

Ο Λέων, ο οποίος εντοπίζει τις διαφορές και τα προβλήματα και δεν τα κρύβει ποτέ κάτω από το χαλί, κάνει καλή παρέα με τον Ζυγό, ακριβώς γιατί ο ένας σέβεται τη διαφορετικότητα του άλλου και αμφότεροι σέβονται την ανάγκη του άλλου για σεβασμό. Ρίχνουν πολύ γέλιο οι δυο τους.

Σκορπιός με Υδροχόο
Και οι δύο τους έχουν την τάση να διοχετεύουν την ενέργειά τους στη φιλία τους. Η Υδροχόος είναι εκείνη η φίλη που θα πάρεις στις 3 το βράδυ γιατί δεν είσαι καλά και ξέρεις πως ό,τι κι αν είναι, πριν περάσει (όπως όλα) θα υπεραναλυθεί μέχρι εξόντωσης.

Η Σκορπίνα, πάλι, είναι εκείνη η φίλη που έχει ανάγκη η Υδροχόος για να σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης, χωρίς συναίσθημα (το οποίο την κατακυριεύει σε αντίθεση με την Σκορπίνα που ξέρει πότε πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος).

Τοξότης με Αιγόκερω
Ο πρώτος είναι πιστός και έχει μεγάλη καρδιά που συγχωρεί. Ο δεύτερος αγαπάει τους φίλους του πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο.

Επίσης σε σχέση με τον Αιγόκερω, ο Τοξότης είναι κάπως πιο παρορμητικός κι ενθουσιώδης, οπότε το «φρένο» του πάντα λογικού και προσγειωμένου Αιγόκερω, του είναι απαραίτητο!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ