Φωτιές στην Ελλάδα: Ανακοινώσεις Χαρδαλιά στις 2μμ


Φωτιές – Όλες οι εξελίξεις: Σε εκτενή πληροφόρηση για τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα θα προχωρήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με την εξέλιξη των πυρκαγιών, στο πλαίσιο της νέας έκτακτης ενημέρωσης που πραγματοποίησε από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι.

Σε καλύτερη κατάσταση η Αττική: Σε ύφεση πολλά μέτωπα, πολύ σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης

Στην Αττική η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα. Στο μέτωπο της Πάρνηθας το πρόβλημα εντοπίζεται στη Βαρυμπόμπη και τους Θρακομακεδόνες. Είναι ενθαρρυντικό ότι η νέα εστία μέσα στον αστικό οστό στους Θρακομακεδόνες αντιμετωπίζεται με επιτυχία.

Στο μεγάλο μέτωπο της Μαλακάσας, η πυρκαγιά καίει πυκνό πευκοδάσος, ενώ ένα μέρος της κατευθύνεται προς τον Ωρωπό. Οπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Ωρωπού, το μεγάλο μέτωπο που κατευθυνόταν στην περιοχή έχει περιοριστεί, όπως και αυτό προς τη Μαλακάσα, όπου υπάρχουν μικροεστίες, ωστόσο μεγάλο πρόβλημα είναι οι αναζωπυρώσεις στο κομμάτι που δεν έχει περάσει την Εθνική, οι οποίες δυνητικά μπορούν να γίνουν επικίνδυνες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ