Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα λειτουργεί το σύστημα «μήνα-μήνα», ποιες οι προϋποθέσεις

Σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, για το 2021 δεν θα υπάρχει «πέναλντι» αφού καταργείται η επιπλέον επιβάρυνση του ενός μήνα

Από τον Μάιο θα έχουν την δυνατότητα χιλιάδες ιδιοκτήτες Ι.Χ. να κυκλοφορούν στους δρόμους τα οχήματά τους πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας με το μήνα.

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να προχωρήσουν σε ψηφιακή άρση της ακινησίας των οχημάτων τους και δεν καταβάλουν έξτρα χρήματα πέραν των δωδεκατημορίων που αντιστοιχούν στα ετήσια τέλη κυκλοφορίας σε συνάρτηση με τους μήνες που θέλουν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητά τους

Σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, για το 2021 δεν θα υπάρχει «πέναλντι» αφού καταργείται η επιπλέον επιβάρυνση του ενός μήνα, ενώ στις προϋποθέσεις θα πρέπει το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι ασφαλισμένο. Η ρύθμιση και οι πληρωμές θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας του Taxisnet.

Σημειώνεται ότι εντός Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου ήταν περισσότεροι από 130.000 οι ιδιοκτήτες οχημάτων που προχώρησαν σε ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.

Εκτός αυτών, όμως, θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους όσοι τις είχαν καταθέσει στις εφορίες τα προηγούμενα χρόνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here