ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: Σεξ και γάμος έτσι θα κρατήσετε ζωντανό το πάθος

Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει πολλές διαφορετικές ευθύνες που μπορούν εύκολα να το αποξενώσουν και να το κάνουν να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον αν κιόλας σε αυτές τις ευθύνες υπάρχει και ένα παιδί το οποίο έχει το πρόγραμμα του και πρέπει να ακολουθηθεί τότε το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο .
Ωστόσο πρέπει να θυμάστε ότι όσο δύσκολη και να είναι μια μέρα πρέπει το ζευγάρι να φροντίζει να κρατάει τον ρομαντισμό της σχέσης του μέσα και από τις πιο απλές κινήσεις ακόμα και όταν νιώθει ότι δεν έχει καν την δύναμη να προσπαθήσει.
Σε αυτές τις στιγμές απλά προσπαθήστε να σκεφτείτε ότι το άτομο που έχετε επιλέξει να κάνατε οικογένεια το ξέρετε χρόνια και ότι ξέρετε ο ένας τα κλειδιά του άλλου με αποτέλεσμα να έχετε ένα ικανοποιητικό σεξ το οποίο η παρωδως τον χρόνων καταφέρνει να το βελτιώνει όλο και περισσότερο. Γι ‘αυτό απλά αναθεωρήστε τις προτεραιότητες σας, βάλτε το σεξ πρώτο στην λίστα υποχρεώσεων σας και δείτε ποσό πιο καλύτερα θα νιώθετε.
Πως όμως θα κρατήσετε ζωντανό το πάθος;
Tips για μια υγιή σεξουαλική ζωή:
Καταβάλλετε χρόνο και προσπάθεια προκειμένου να καταφέρετε να χτίσετε μια δυνατή σεξουαλική και εγκεφαλική σχέση. Θυμηθείτε ότι είναι πολύ βασικό να υπάρχουν κοινά σημεία σε όλους τους τομείς γιατί καταλαβαινόσαστε πολύ καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.
Αποδεχτείτε από κοινού αδυναμίες και ιδιοτροπίες. Γιατί έτσι καταφέρνετε να απελευθερωθείτε και να μην επαναλαμβάνετε πράγματα η καταστάσεις  που ξενερώνουν τον/την σύζυγο
Φροντίστε να υπάρχει φυσική έλξη διότι έτσι καταφέρνετε να επιτύχετε  πιο γρήγορο δέσιμο και γιατί όταν το πάθος μιλάει μπορούν πιο εύκολα να ξεπεραστούν τα προβλήματα που θα προσπαθήσουν να σας αποξενώσουν.

Αμοιβαία αγάπη, 
Προσπάθεια να χτιστεί μια ουσιαστική και παραγωγική επικοινωνία, γιατί όταν έχεις καταφέρει αυτό, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να επιλυθεί.
Να δίνετε χώρος και χρόνος και στις δυο πλευρές.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here