Ανδρέας Ξάνθος: Κατηγορεί την κυβέρνηση για εσχάτη κοροϊδία

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του ιδιωτικού νοσοκομείο Λητώ εξαπολύει σε δηλώσεις του υπουργού ο υπουργούς υγείας του Σύριζα  Ανδρέας  Ξάνθος κατηγορώντας του για εσχάτη κοροϊδία.
Ένα έγγραφο του γενικού γραμματέα του υπουργείου παιδείας το οποίο επιτρέπει σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δημοσίων νοσοκομείων να μετακινηθούν στο ιδιωτικό νοσοκομείο Λητω που όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο από τις 11/03/21 έχει  ριχτεί στην μάχη  κατά του Κορωναίου  μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή μαζί με τα δημόσια νοσοκομεία ήταν αρκετό για να ανοίξει ο σάκος του Αιόλου.
Όπως υποστηρίξει ο Κ. Α. Ξανθός δυο μέρες πριν είχε θέσει το ερώτημα αν είναι ικανή η κλινική Λητω και γενικά οι ιδιωτικές κλινικές  να δεχθούν κρούσματα Κορωνοιού και να τα περιθάλψουν το ιατρικό προσωπικό τους δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε ο κατάλληλος ιατρικός εξοπλισμός αλλά ούτε και η κατάλληλη εξιδανίκευση νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού που ανήκει στον ιδιωτικό τομέα για να πάρει την απάντηση ότι θα μεροληπτήσουν οι ιατροί και το προσωπικό των εκάστοτε ιδιωτικών κλινικών ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.
 δυο μέρες μετά από αυτή την απάντηση που έλαβε έμαθε ότι αποδυναμώνετε και άλλο το ήδη αποδυναμωμένο δημόσιο σύστημα υγείας αφού στέλνει γιατρούς και προσωπικό για να μεροληπτήσουν για τον ιδιωτικό τομέα και δεν διστάζει να παραληρήσει το φαινόμενο συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα ως ένα φιάσκο που μοναδικό αντίκρισμα έχει πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τόσο το κράτος το οποίο με όλη αυτή την κατάσταση έχει αποδυναμωθεί αλλά και τους πολίτες.

Τελειώνει τις δηλώσεις του  με την αγανάκτηση ολοφάνερη για την κακή διαχείριση της κρίσης και απαιτεί να υπάρξει δημιουργία στρατιωτικού νοσοκομείου που θα δέχεται αποκλειστικά και μόνο  περιστατικά Κορωνοιού και  μιλάει για ταυτόχρονη επιστράτευση δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με κοινή συνοχή την ολιστική αντιμετώπιση της πανδημίας. Ακόμα αναφέρει ότι θα έπρεπε να επιταχτεί το νοσοκομείο Ερρικος Ντύναν και αυτό στην μάχη κατά της αντιμετώπισης της πανδημίας .

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here