Άγριες Μέλισσες επ 108: H Μυστική Φυγή

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16/03/21 στιγματίζετε από πολλές και διαφορετικές εξελίξεις αφού οι ζωές του ηρώων του χωριού τριγυρίζουν γύρω από διάφορες καταστάσεις που άλλες εξαρτιόνται από τις ζωές άλλων ηρώων και άλλες απλά τραβάνε τον δρόμο τους αντιμετωπίζοντας τα δρώμενα που έχουν να περάσουν

Πιο συγκεκριμένα θα δούμε το στρές που θα καταβάλλει την Ασημίνα και τον άνδρα της Νικηφόρο, ενόψει του  μυστικού ταξιδιού που ετοιμάζουν  για το Παρίσι, αιτίας αυτής της φυγής είναι η αδερφή της Δρόσως Ασημίνα οπού διεκδικεί το βιολογικό της παιδί Στέργιο που μεγαλώνει ως πραγματικό της παιδί, ενώ παράλληλα

 

την Δρόσω και τον Κωνσταντη να αποφασίζουν να κινηθούν νομικά προκειμένου να πάρουν οι ίδιοι την επιμέλεια του παιδιού.

Σοκ σε όλο το χωριό θα προκαλέσει η προσαγωγή του Προύσαλλη στο αστυνομικό τμήμα της Λάρισας αλλά και η  σύλληψη του Νέστορα. Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο  τον Νέστορα να πει την αλήθεια για να φύγει γρήγορα από το αστυνομικό τμήμα.

Ένα τηλεφώνημα από τον Τσαμπάρδη  είναι αρκετό για να απογοητεύσει την Στεφανία και να σκέφτεται ότι οι κόποι μιας ζωής θα χαθούν.

Η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με δύο  αιφνίδια περιστατικά που θα την χαροποιήσουν πάρα πολύ , το πρώτο είναι μία  ευχάριστη είδηση από την Λέτα που θα αναπτερώσει τις ελπίδες της και θα την κάνει να πιστέψει ότι στην δίκη θα διακαιωθεί και ή άλλη σχετίζετε με την αιφνίδια επίσκεψη του μικρού ανιψιού της Σέργιου.

Την ίδια μέρα που η δίκη του Βασκάρη θα διεξαχθεί , η Δόμνα περνά σε μία κίνηση ματ αφού καλεί τον Βασκάρη και την Ανέτ να του μιλήσει για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ελένη στην δίκη θα έρθει αντιμέτωπη με μία πολύ δυσάρεστη είδηση και αυτό θα την κάνει να χάσει το ηθικό της.

Τέλος ο Σωκράτης με τον Δούκα θα πραγματοποιήσουν μία τελευταία συνάντηση για να κλείσουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς τους λογαριασμούς.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here