Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Γυαλιά – καρφιά» η ταβέρνα του 49χρονου που σκότωσε την 47χρονη


Επίθεση αγνώστων στην ταβέρνα του 49χρονου που φέρεται να δολοφόνησε την 47χρονη Σταυρούλα στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στην ταβέρνα του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της 47χρονης Σταυρούλας στο Πάνορμο Ρεθύμνου, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα creta24.

Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά – καρφιά» την ταβέρνα του 49χρονου, ενώ εκείνος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

creta24.gr

Από το φρικτό φονικό που σημειώθηκε μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε το θύμα, τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας, Αυστριακής καταγωγής που βρισκόταν μέσα.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων της

Η 47χρονη Σταυρούλα από το Πάνορμο Ρεθύμνου είναι το 8ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα και το 2ο στην Κρήτη για το 2021.

Η 47χρονη ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή του Ρεθύμνου όπου και είχε επιχείρηση με fish spa. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την ήθελε ερωτικά όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού.

Στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν.

Πηγή: cretapost.gr – creta24.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ