Κρήτη: Καρέ – καρέ η διάσωση γυναίκας που τραυματίστηκε σε φαράγγι


Η κοπέλα επισκέφθηκε το φαράγγι με 2 φίλους της το μεσημέρι της Κυριακής και κατά την επιστροφή τους, περίπου στη μέση της διαδρομής, τραυματίστηκε

Περιπέτεια με αίσιο τέλος για μια 28χρονη στο φαράγγι του Ρίχτη, η οποία χθες, τραυματίστηκε. Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σητείας, Εθελοντές Διασώστες Έκτακτων Αναγκών Κρήτης και το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Σητείας, επιχείρησαν από κοινού για τον απεγκλωβισμό της τραυματισμένης γυναίκας από το φαράγγι του Ρίχτη.

creta24.gr

Η κοπέλα επισκέφθηκε το φαράγγι με 2 φίλους της το μεσημέρι της Κυριακής και κατά την επιστροφή τους, περίπου στη μέση της διαδρομής, τραυματίστηκε στο κάτω αριστερό άκρο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Ζήτησαν βοήθεια τηλεφωνικά καλώντας το 112 και στις 17:50 στήθηκε η επιχείρηση διάσωσης της από το Π/Κ Σητείας, ζητώντας την συνδρομή των εθελοντικών ομάδων της ΕΔΕΑΚ και του Ερυθρού Σταυρού.

creta24.gr

Την 28χρονη κατάφεραν και προσέγγισαν οι διασωστικές ομάδες περίπου στις 18:30 και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε πάνω σε ειδικό φορείο. Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση που ολοκληρώθηκε στις 21:10.

Πηγή:creta24.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ