ΟΜΟΡΦΙΑ : Tips για σωστό καθαρισμό του προσώπου

Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ αν εσύ καθαρίζεις σωστά το πρόσωπο σου ή αν το κάνεις με το λάθος τρόπο με αποτέλεσμα να τον μη βαθύ καθαρισμό?? Αν ναι τότε το παρακάτω  άρθρο θα βρεις τον σωστό τρόπο για να κάνεις το πρόσωπό σου να λάμπει από καθαριότητα και την επιδερμίδα σου να είναι λεία και λαμπερή όλη την ώρα.

Οι τρόποι καθαρισμού που σου προτείνουμε είναι απλή για να μπορείς να εφαρμόσεις όπου και αν βρίσκεσε και σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας  θέλεις.

Τρόποι και ανάλυση για πρόσωπα που λάμπουν

Για αρχή επέλεξε το καθαριστικό προσώπου που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου, αυτό εξαρτάται από το αν είναι ξηρή, λιπαρή η μεικτή, θυμήσου ότι είναι πολύ σημαντικό για να καταφέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Διότι όπως σε όλα τα καλλυντικά έτσι και το σαπούνι σου πρέπει να ταιριάζει στο τύπο του δέρματός σου.

Στην συνέχεια βρες τον σωστό τρόπο πλυσίματος αφού κάθε καθαριστικό προϊόν απαιτεί και την δική του τεχνική προκειμένου να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δηλαδή τα καθαριστικά που απευθύνονται σε λιπαρές επιδερμίδες και έχουν την μορφή τζέλ, χρειάζεται να τα δουλέψουμε για ένα λεπτό πριν ξεβγάλουμε το πρόσωπο μας.

Αφού ξεβγάλετε το πρόσωπο σας μην πάτε να το σκουπίσετε με την πετσέτα αλλά ταμπονάρετε το απαλά με λίγο βαμβάκι. Η πετσέτα επειδή είναι σκληρή πιο λογικό είναι να γδάρει το πρόσωπο σας, επίσης ελλοχεύει και ο κίνδυνος να αναπτυχθούν μύκητες λόγω της υγρασίας.

Προτιμήστε να ξεβγάζεστε με χλιαρό και όχι ζεστό νερό. Το ζεστό νερό μπορεί να το ανακατέψει με διάφορα έλαια του σώματος δημιουργώντας στο πρόσωπο σας σμήγμα που θα ξεσπάει σε σπυράκια. Το κρύο νερό από την άλλη ελλοχεύει ο κίνδυνος να το ερεθίσει δημιουργώντας ξηροδερμία στο σημείο .


Για μία φρέσκια και απαλή επιδερμίδα στο τέλος άλειψε το πρόσωπό σου με ροδόνερο και θα ξετρελαθείς με της ιδιότητες του.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here