Πέθανε η ηθοποιός Μάρκι Ποστ


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ηθοποιός Μάρκι Ποστ έδινε μάχη με τον καρκίνο.

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών η ηθοποιός Μάρκι Ποστ. Ήταν ιδιαίτερη γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές Night Court και The Fall Guy. Tην είδηση για το θάνατό της επιβεβαίωσε η μάνατζερ της. Η Ποστ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός είχε σημειώσει μεγάλη θητεία στην τηλεόραση, ξεκινώντας την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Μερικές από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες εμφανίστηκε ήταν: «The Incredible Hulk» (1979), «The Love Boat» (1982), «Cheers» (1983), «Fantasy Island» (1984), κ.ά. Στο Fall Guy συμμετείχε από το 1982 έως το 1985, ενώ στο sitcom «Night Court» πρωταγωνίστησε στον ρόλο της Κριστίν Σάλιβαν, για πάνω από επτά σεζόν.

Πρόσφατα εμφανίστηκε σε αρκετά επεισόδια στο Chicago P.D. του NBC. Η τηλεοπτική της κόρη, Σοφία Μπους, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter: «Έχει σπάσει η καρδιά μου από τα νέα για το θάνατο της Μάρκι. Ήταν βράχος. Ήταν ένα φως. Ήταν μια υπέροχη φίλη και ένα φαινόμενο ως παρτενέρ πάνω στη σκηνή. Έφερνε το φως όπου και αν πήγαινε».

Την Ποστ αποχαιρέτησε μέσω του Twitter και ο Εντ Άσνερ, συμπρωταγωνιστής της στο Hearts Afire: «Είμαι συντετριμμένος από τα νέα για το θάνατο της φίλης μου, Μάρκι Ποστ. Ήταν ένα πραγματικό ταλέντο. Κάναμε το Hearts Afire μαζί και το να δουλεύεις μαζί της ήταν ένα δώρο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ