Σεξουαλική ζωή: Πώς να κρατήσετε την φλόγα ζωντανή στην Πανδημία

Οι ειδικοί φοβούνται ότι η καραντίνα δεν θα έχει θαυματουργή επιρροή στην σεξουαλική ζωή των πολιτών επειδή κατανοεί ότι το να είσαι όλη μέρα με τον ίδιο άνθρωπο έχει αντίθετα αποτελέσματα αφού καταστέλλει την Λίμπιντο και σβήνει την φλόγα. Γι αυτόν τον λόγο προτείνουν τρόπους για να παραμείνει το πάθος στα ύψη ακόμα και σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

 

Δείτε πως θα κρατήσετε το πάθος σας στα ύψη απλά καταφέρνοντας να έχετε μία μικρή αποχή από την σεξουαλική πράξη.

Θυμηθείτε τις πιο ζεστές , χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές που ζήσατε εσείς και το ταίρι σας και με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να ξανά βιώσετε τα συναισθήματα αυτών  των στιγμών και να ξανά νιώσετε και τις χημικές αντιδράσεις στο σώμα σας που σας είχαν συμβεί χωρίς να επιδοθείτε για κάποιες μέρες σε σεξουαλική πράξη. Θα δείτε ότι η επιθυμία σας για το ίδιο πρόσωπο θα ξανά ζωντανέψει με αποτέλεσμα να το επιθυμήσετε και να καταλάβετε πόσο πολύ το έχετε ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Κάντε με το ταίρι σας Γιόγκα και φροντίστε να επιλέξετε ασκήσεις που είτε θα επιτρέπουν πολύ στενή επαφή, είτε που θα σας επιτρέπει να συνεργαστείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να δείτε ό ένας το σώμα του άλλου, επιτρέποντας στο μυαλό σας να κάνει πιο πονηρές σκέψεις αλλά και να ακουμπάτε ο ένας τον άλλον διατηρώντας την επαφή σωματική και οπτική όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φλερτ όπως κάνατε στα πρώτα στάδια της σχέσης σας ώστε να ξαναζήσετε αυτές της στιγμές και να θυμηθείτε μαζί όλα αυτά που σας έφτασαν στο σημείο να τα φτιάξετε.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ:

Η πανδημία είναι μία κατάσταση που σύντομα θα τελειώσει και όλα θα γυρίσουν στην κανονική τους μορφή γι αυτό τον λόγο δεν αξίζει να χαλάσετε ότι έχετε επειδή απλά κατέχεστε από αρνητικά συναισθήματα.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here