ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Επιμένει να προκαλεί την κοινωνία – Ζήτησε συγγνώμη για επικοινωνιακούς λόγους


ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή γραμμή από την αξιωματική αντιπολίτευση που τονίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι εκτός πραγματικότητας και δεν είπε κουβέντα για την κατάρρευση του επιτελικού κράτους στη διάρκεια των πυρκαγιών.

Για πρόκληση της ελληνικής κοινωνίας από πλευράς του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνει λόγο η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, ενώ παράλληλα δεν έκανε καμία αναφορά στην κατάρρευση του επιτελικού κράτους.

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία. Για άλλη μια φορά, με την τραγωδία σε εξέλιξη, μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες. Έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στην μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για τη κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές. Μια κατάρρευση που όλοι παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Γιατί προφανώς ούτε ο ίδιος τη πιστεύει. Είπε για τυχόν αστοχίες -ούτε μία όμως δεν κατονόμασε και δεν παραδέχτηκε. Δήλωσε ότι συναισθάνεται την οργή όσων ζητούσαν βοήθεια, κακώς κατά τη γνώμη του, γιατί δεν ήξεραν ότι τα εναέρια μέσα πετούσαν αλλού ή ήταν απαγορευτικές οι συνθήκες για να πετάξουν».

«Με δυο λόγια απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος. Δηλαδή ο γνωστός Μητσοτάκης, που έχουν πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας», καταλήγει η τοποθέτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ