Ο.Π.Κ.Ε. – Παρούσες σε κάθε περιστατικό


Για άλλη μια φορά οι Ο.Π.Κ.Ε. Αττικής απέδειξαν την αξία τους, το υψηλό φρόνημά τους και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τους, δικαιώνοντας παράλληλα την επιλογή της Ηγεσίας να τις αποδεσμεύσει από τα περισσότερα σταθερά σημεία (ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών) και να τις ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό.

Όπως  στο Μάτι, στη Ραφήνα, αλλά και όπου αλλού έχει παραστεί ανάγκη, οι Ομάδες με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού αδιαμαρτύρητα υπερεργάστηκαν πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου τους, συνδράμοντας σε εκκενώσεις οικιών, σε ηλικιωμένους & ΑΜΕΑ συμπολίτες μας που τους είχαν ανάγκη, διαφύλαξαν την περιουσία των κατοίκων από επίδοξους πλιατσικολόγους,  ενώ συνέλαβαν ακόμα και εν δυνάμει εμπρηστές επ’ αυτοφώρω. Με προσήλωση στο καθήκον οι αστυνομικοί των Ο.Π.Κ.Ε. διανύουν καθημερινά δεκάδες χιλιόμετρα για να εκπληρώσουν την αποστολή τους, ενώ την ώρα της βιβλικής καταστροφής που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα, εργάστηκαν με αυταπάρνηση πέραν του ωραρίου τους, αποδεικνύοντας το ότι το φιλότιμο και η βούληση για προσφορά στον πολίτη υπερκαλύπτει τα πάντα.

Ας αναλογιστούν ορισμένοι οι οποίοι εξαιτίας ιδεοληψιών και εμμονών και που τούτες τις δύσκολες ώρες επιχειρούν να διχάσουν την κοινή γνώμη ευτελίζοντας το έργο της Αστυνομίας, πως θα ήταν η κατάσταση  αν απουσίαζαν οι Έλληνες Αστυνομικοί από την πρώτη γραμμή ….

Του Μυλωνά Δημητρίου

Αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ