Φωτιά Εύβοια: Ολονύχτια μάχη για να σωθούν οι Καματριάδες – Επιχειρούν Σέρβοι, Ρουμάνοι και Έλληνες


Φωτιά Εύβοια: Δύσκολη αναμένεται να είναι η αποψινή νύχτα για τους κατοίκους στις Καματριάδες που βρίσκονται αντιμέτωποι με την καταστροφική φωτιά – Ηρωική μάχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να οριοθετηθεί η φωτιά

Βραδιά θρίλερ για έβδομη νύχτα στη βόρεια Εύβοια, με τα χωριά Αβγαριάς, Γαλατσώνας και Καματριάδες, να βρίσκονται αντιμέτωπα με την καταστροφική φωτιά, με τους κατοίκους και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύκτια μάχη τόσο με το κύριο πύρινο μέτωπο όσο και με τις διάσπαρτες αναζωπυρώσεις.

Μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στις Καματριάδες όπου οι φλόγες συνεχίζουν να απειλούν το χωριό.

Στην περιοχή, σύμφωνα με το evima.gr υπάρχει μια άτυπη «βαλκανική συμμαχία», καθώς Ρουμάνοι, Σέρβοι και Έλληνες επιχειρούν μαζί με επιτυχία.

Νωρίτερα, η φωτιά παρά λίγο να περάσει το δρόμο από Αβγαριά προς Γαλατσώνα, ενώ υπήρξε φόβος ότι με τη φορά του ανέμου το πύρινο μέτωπο θα οδηγούνταν προς την Ιστιαία και παρακείμενα χωριά. Στο πλαίσιο αυτό, έχει σχηματιστεί μεγάλη αντιπυρική ζώνη, ενώ υπάρχει άλλος ένας πυροσβεστικός φραγμός από την πλευρά του δρόμου που οδηγεί προς Γαλατσώνα.

Τα εναέρια μέσα που πετούν στην περιοχή, συμβάλλουν κι αυτά στον περιορισμό του μετώπου που βρίσκεται σε δύσβατο σημείο, ενώ μάχη να προσεγγίσουν δίνουν και οι επήγειες δυνάμεις.

O καπνός έχει σκεπάσει τα πάντα στην περιοχή ενώ πύρινες φλόγες ξεπηδούν μέσα από την πυκνή βλάστηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ