Άγριες Μέλισσες Eπεισόδιο 110 : Η Ανέτ μαθαίνει το θανάσιμο μυστικό του Δούκα

Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα δούμε τους ήρωες μας να έρχονται αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, αφού για πολλούς από αυτούς ήρθε ή ώρα να αντιληφθούν ότι οι επιλογές που έκαναν ακόμα και για την προστασία άλλων θα γυρίσουν εναντίων τους και θα κληθούν να τις αντιμετωπίσουν.

Πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο 110 θα δούμε ότι η δίκη του Βασκάρη συνεχίζει να εξελίσσετε και ότι η ώρα να καταθέσει σε αυτή είναι της Χατζίδου, αυτό που θα έχει πολύ ενδιαφέρον είναι να μάθουμε αν τελικά στην κατάθεση της θα υπερισχύσει το μίσος της για την Ελένη η αν θα αποφασίσει να το αφήσει στην άκρη και να μιλήσει ειλικρινά καίγοντας τον Βασκάρη. Ο Δούκας πιεσμένος από την κατάσταση αλλά και από το γεγονός ότι θα χρειαστεί βοήθεια αποφασίζει να μιλήσει στην αδερφή του την Ανέτ και να της αποκαλύψει ένα σκοτεινό μυστικό που αφορά τον Σωκράτη.

Την ίδια στιγμή με την εξομολόγηση η αστυνομία, με την κόρη του Δούκα την Μυρσίνη και τον Μελέτη αρχίζουν να ξεμπλέκουν το κουβάρι και καταλαβαίνουν ότι ο Δούκας Σεβαστός είχε σχέση με τον Σωκράτη. Αλήθεια πως θα αντιδράσει η Ανέτ στην αποκάλυψη του αδερφού της?? Θα δεχτεί άραγε να τον βοηθήσει??

Η Ασημίνα με τον άνδρα της τον Νικηφόρο και τον γιό της Σέργιο βρίσκονται στο Παρίσι, προσπαθούν να προσαρμοστούν και ζούνε ανέμελες και όμορφές στιγμές, ωστόσο μία είδη έρχεται να τους παγώσει και να τους κάνει να καταλάβουν ότι τελικά η φυγή δεν ήταν η σωστή επιλογή θα επιστρέψουν άραγε πίσω στο Διαφάνι να αντιμετωπίσουν την αλήθεια?

Η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με μία καταιγιστική αποκάλυψη που θα ταράξει τις ισορροπίες της.

Τέλος η Δρόσω εξακολουθεί να ταράζει τα νερά στο χωριό προβαίνοντας σε αποκαλύψεις και ρίχνοντας την μία βόμβα πίσω από την άλλη χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες που δημιουργούν οι πράξεις και τα λόγια της.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here