Σέρρες: Για ερωτική αντιζηλία σκότωσε ο 20χρονος με μια μαχαιριά τον συνομήλικό του


Ερωτικοί οι λόγοι του άγριου φονικού σε ένα πάρκο στην Άνω Καμήλα Σερρών

Ερωτικοί φαίνεται ότι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά των δύο 20χρονων στην Άνω Καμήλα Σερρών που κατέληξε με τον έναν από τους δύο να πέφτει νεκρός από μια μαχαιριά στην καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ο 20χρονος δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

«Έχει αναστατωθεί η κοινωνία της Άνω Καμήλας. Λέγαμε ‘αποκλείεται δεν γίνεται αυτό’. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε έγκλημα εδώ» δήλωσε στο infonews24 ο πρόεδρος της κοινότητας Ευριπίδης Αμανατίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Αμανατίδη, ο νεαρός δράστης ζει στο Λιβαδοχώρι, αλλά επισκεπτόταν συχνά τον παππού του που ζει στην Άνω Καμήλα.

«Το πώς έγινε και το γιατί έγινε μόνο οι μάρτυρες θα το πουν. Το άλλο παιδί ήταν από το Κάτω Μητρούσι τι να πουν οι γονείς του, αλλά και οι γονείς του άλλου παιδιού που θα πάει φυλακή» τόνισε ο Πρόεδρος της κοινότητας, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στον δράστη να παραδοθεί:

«Απλά έχω να πω πως εάν και εφόσον ακούει, να παραδοθεί. Θα είναι καλά για τον ίδιο, αλλά και να ησυχάσουν όλοι. Η αστυνομία ψάχνει παντού και σίγουρα θα τον βρει κάποια στιγμή».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν παρέα νεαρών συγκεντρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε πάρκο του χωριού, μετά τη βραδινή έξοδο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το χτύπημα βρήκε τον νεαρό κατευθείαν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός, ενώ ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης βρίσκονται στο χωριό και διερευνούν τις συνθήκες του τραγικού εγκλήματος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ