Συναγερμός στα Πετράλωνα: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ληστές τράπεζας με καλάσνικοφ


Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. στα Πετράλωνα, όπου σημειώθηκε ληστεία από κακοποιούς με βαρύ οπλισμό σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της περιοχής

Οι δύο ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα στις 12.00 το μεσημέρι την ώρα που στην οδό Τριών Ιεραρχών υπήρχαν αρκετοί διερχόμενοι πολίτες και οδηγοί. Ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε μάσκα και κρατούσε πιστόλι και ο άλλος φορούσε επίσης μάσκα και κρατούσε καλάσνικοφ.

Αφού απείλησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες, άρπαξαν μετρητά από τα ταμεία και διέφυγαν πεζοί. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μία ληστεία υψηλού ρίσκου σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία των Πετραλώνων.

Οι πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία που μέχρι αυτή την ώρα αναζητά τους δράστες. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι οι δράστες να έφυγαν αρχικά πεζοί και στη συνέχεια να επιβιβάστηκαν σε όχημα διαφυγής που μπορεί να είχαν σταθμευμένο στην περιοχή. Σημειώνεται ότι η δράση των κακοποιών έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ